Huawei Honor 4X e smartphone-ul cu autonomie de trei zile

Huawei Honor 4X e smartphone-ul cu autonomie de trei zile

Unul dintre puţinele smartphone-uri cu autonomie de trei zile, dacă nu singurul, a fost lansat zilele trecute şi poartă numele de 4X.

huawei honor-4x

Deşi la capitolul design nu putem afirma că este revoluţionar, noul smartphone lansat zilele trecute de te lasă cu gura căscată când vine vorba de autonomia bateriei. Într-o perioadă în care este aproape imposibil să nu-ţi încarci telefonul în fiecare zi, chinezii promit că noul Honor X vă ţine fără probleme trei zile departe de priză. Dintr-un punct de vedere, acesta este primul pas către bateria care ne-a făcut în urmă cu cinci sau zece ani să rămânem fani Nokia.

Momentan nu au fost testate de o autoritate obiectivă afirmaţiile producătorului, dar nu este deloc absurd ca bateria de 3.000 mAh din Huawei Honor 4X să stea la baza unei autonomii de 72 de ore. Cu toate că acesta este punctul forte al dispozitivului, nici restul specificaţiilor nu este neglijabil.

Huawei Honor 4X e un aparat construit în jurul unui display de 5,5 inci cu o rezoluţie nativă 720p. Partea de procesare este asigurată de unul dintre cele mai recente procesoare de la Qualcomm pe arhitectură de 64 de biţi, adică un Snapdragon 410 ajutat de 2GB RAM. Are o cameră principală de 13 megapixeli bazată de un senzor BSI de la Sony şi o a doua cameră frontală de 5 megapixeli. Nu lipseşte conectivitatea LTE, iar preţul de vânzare este cât se poate de accesibil.

Chiar dacă nu ştim momentul exact în care Huawei Honor 4X va ajunge în această parte a oceanului, dacă aveţi rude în China vi-l pot achiziţiona cu 212 dolari fără abonament.

Citește și: