Huawei Glory A55, un display fără alte conexiuni decât cea wireless

Huawei Glory A55, un display fără alte conexiuni decât cea wireless

Huawei a lansat un nou display cu o diagonală impresionantă de 55 de inci, fără nici o conexiune fizică. Nu l-am putea numi așadar un televizor.

Huawei-Glory-A55-1

Display-ul încearcă să se facă remarcat ca o categorie nouă de dispozitive și poartă numele de Huawei Glory A55. Acesta este diferit față de orice alt produs de pe piață pentru că nu are nici un fel de conexiuni externe, înafară de cablul de alimentare. Ecranul primește însă semnal wireless și deține un sistem de operare proprietar. Ecranul este unul de 55 de inci de tip IPS cu o rezoluție 4K (3840×2160) pixeli produs de LG. Luminozitatea specificată este de 300 cd, un contrast de 1200:1 și un timp de răspuns de 9 ms. Corpul are 18 mm grosime și o margine de doar 7.8 mm, la fel de subțire ca multe din smartphone-urile actuale.

A55 este propulsat de un procesor Huawei Hass Hi3751 cu 4 nuclee Cortex-A9 la 1.5 GHz și 8 nuclee grafice Mali450. Acesta are de asemenea 2 nuclee dedicate de procesare video și suportă decodarea binecunoscutelor formate H.264 și H.265. Memoria este de tip DDR3 și deține 2 GB precum și 16 GB stocare internă pentru software

Conectivitatea este oferită de un modul de 2.4 GHz și unul de 5 GHz WiFi, cu suport pentru Wireless Display WiHD și Bluetooth 4.0. Sursele spun că display-ul pornește de la zero în mai puțin de 7 secunde iar din stand-by în mai puțin de 1 secundă. Din moment ce nu deține conexiuni fizice pentru alte dispozitive nici nu vine cu telecomandă. Deține totuși un senzor infraroșu și este compatibil cu alte telecomenzi sau cu smartphone-urile ce dețin un emițător IR.

Display-ul funcționează cu un sistem de operare ce are la bază Android-ul și suportă și protocoale de tip MHL pentru afișarea ecranului smartphone-ului pe ecranul acestuia. În mod oficial ar trebui să se înceapă comercializarea lui pe data de 11 noiembrie a acestui an la un preț aproximativ de 900 de euro. Așteptăm să vedem dacă va fi adus în curând și în Europa.

Huawei-Glory-A55-2

Huawei-Glory-A55-3

Huawei-Glory-A55-4

Huawei-Glory-A55-5

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: