Huawei Glory 3X Pro – posibile fotografii

Huawei Glory 3X Pro - posibile fotografii

Unul dintre elementele de design mai controversate a fost spatele din piele falsă a lui Galaxy Note 3. Huawei se pare că va adopta și el acest element.

new-huawei-1

Spatele din piele falsă este un element interesant și cu siguranță oferă o notă mai elegantă unui smartphone. Dacă Samsung a reușit să impresioneze mulți dintre utilizatori cu acest element, de ce nu ar funcționa și pentru Huawei. Dispozitivul despre care se discută că ar avea o textură similară cu Galaxy Note 3 este Huawei Glory 3X Pro, un dispozitiv încă nelansat, despre care au apărut recent o serie de informații, printre care și câteva imagini.

Huawei Glory 3X Pro se spune că ar avea un display de 5,5 inci Full HD, și va fi probabil propulsat de un chipset Mediatek MT6592 octa-core. Acesta va fi acompaniat de 2 GB memorie RAM, 16 GB memorie de stocare, un senzor foto de 13 Megapixeli, posibil o cameră frontală de 5 Megapixeli, toate acestea la un preț, mai puțin aproximativ de 272 dolari.

Nu se știe însă dacă acest model va fi disponibil doar pentru piața din China sau dacă va ajunge și pe rafturile magazinelor din Europa. Având în vedere asemănarea cu terminalul de la Samsung, e posibil ca Huawei să nu permită comercializarea acestuia în afara granițelor pentru a evita eventualele discuții cu gigantul corean. Totuși, având în vedere specificațiile, este un dispozitiv destul de accesibil, însă parcă mai puțin finisat.

new-huawei-2

new-huawei-3

Citește și: