HTC One Max are o autonomie de invidiat

HTC One Max are o autonomie de invidiat

Dacă tot este vorba de o informaţie pe care nu am mai văzut-o în altă parte, merită reţinută autonomia remarcabilă a lui HTC One Max.

HTC One Max Baterie Autonomie

În fuga după un ecran mai mare sau după un procesor mai puternic, primul lucru la care facem un compromis când vine vorba de un nou smartphone este bateria. Aceasta afirmaţie s-ar putea să fi fost valabilă până în urmă cu ceva timp, moment în care a apărut pe piaţă recent lansatul HTC One Max.

Nu e nici pe departe cel mai mic telefon din lume. Are un ecran foarte generos de 6 inci şi pentru ca dispozitivul să nu vă lase cu bura umflată, în carcasă ascunde şi o baterie de 3300mAh, o valoare foarte bună, în condiţiile în care care, cel mai nou iPhone se rezumă la 1400 mAh. Pentru că valoarea testelor de baterie este zero, dacă nu implică în egală măsură scenarii din lumea reală şi comparaţii cu alte terminale populare, cei de la PhoneArena au investit un efort semnificativ în graficul de mai sus. Cu toate că scenariile te test sunt foarte variate şi pretenţioase vizavi de resursele telefonului, cel mai impresionant aspect constă în valoarea 7 ore şi 27 de minute obţinută de HTC One Max. Deoarece clasamentul include si statistici pentru alte aparate, merită să ştim că în utilizare continuă, un Galaxy Note 3 are un handicap de aproximativ o oră şi 20 de minute. Faţă de iPhone 5S, aceeaşi discrepanţă ajunge până la două ore şi două zeci şi cinci de minute.

htc one max s-batt-test

Cu alte cuvinte, HTC când vine vorba de funcţionalitate. Singura problema este că nimeni nu se aşteaptă ca un un simplu HTC One, ce pare lăţit un pic la menghină pentru a se transforma în One Max, să fie foarte popular şi nici nu este. Cine ştie, informaţii precum cea de mai sus poate ma cresc un pic vânzările.