10 oct. 2013 | 13:30

HTC One Max va veni cu un senzor de amprente si noua interfata Sense 5.5

ACTUALITATE
HTC One Max va veni cu un senzor de amprente si noua interfata Sense 5.5

Chiar daca nu mai este nici o surpriza ca cei de la HTC vor lansa modelul HTC One Max in perioada imediat urmatoare, inca mai aflam mici detalii.

htc sense 5.5 htc one max

In ultimele saptamani,  face ce face si este subiectul unor noi seturi de zvonuri. Interesul este foarte mare pentru primul phablet al taiwanezilor, avand in vedere ca ar trebui sa contribuie la .

De aceasta data, aflam un nou set de specificatii complete care, desi pare foarte similar cu configuratia hardware a lui HTC One, intra in conflict cu valorile vehiculate in urma cu aproximativ o saptamana. La momentul respectiv, se credea ca noul One Max va ascunde un Snapdragon 800, in conformitate cu terminale gen Note 3.

Acum, se pare ca vorbim de un SoC un pic mai vechi, Qualcomm APS8064 quad core tactat la 1,7 GHz. Daca trecem peste aceasta mica discrepanta, in rest, surprizele nu sunt majore. Avem un panou Full HD de 5,9 inci, sunet Beats Audio, 2GB de memorie RAM si pana la 64GB de memorie interna extensibila cu carduri microSD de pana la 32GB. Pentru ca tot a fost popularizat cu o viteza atat de mare de iPhone-ul 5S, multi analisti speculeaza ca un senzor de amprenta este de asemenea un pariu sigur in ceea ce priveste noul phablet.

Un alt detaliu important consta in prezenta pe foaia de specificatii a unei noi versiuni de Sense. De aceasta data, interfata proprietara a celor de la HTC face un salt semnificativ pana la versiune 5.5. Printre noutatile de la acest capitol, se numara un Blinkfeed personalizabil, in care va puteti introduce mai multe stream-uri de informatii sau subiecte care sunt de interes pentru voi. Tot Sense 5.5 va include o tastatura virtuala imbunatatita cu mai multe smile-uri, plus o aplicatie pentru captura ce va va ajuta sa faceti panorame mai inteligente si colaje dintre imaginea capturata cu camera frontala si camera de pe spatele aparatului. Pana acum, nu exista zvonuri ca Sense 5.5 va ajunge pe alt terminal decat HTC One Max prea curand.

In cazul in care specificatiile de mai jos se vor confirma si acestea vor fi cifrele care vor defini hardware-ul din HTC One Max, nu putem decat sa speram ca posibilii clientii vor prefera un design mai spectaculos in defavoarea performantei sporite de care da dovada Note 3.

htc one max specificatii

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele