Lansat oficial, HTC One Max confirma toate zvonurile de pana acum

Lansat oficial, HTC One Max confirma toate zvonurile de pana acum

Desi nu au putut pastra foarte bine secretul, cei de la HTC au lansat in sfarsit noul , un terminal masiv care arata foarte bine.

htc one max oficial lansare

Cu elemente de design preluate din HTC One, noul smartphone al taiwanezilor a fost anuntat astazi din punct de vedere oficial. Daca reusesc sa-l promoveze cum trebuie, cei de la HTC s-ar putea sa-si salveze compania cu aceasta noua jucarie.

HTC One Max foloseste aceleasi materiale de calitate precum predecesorul sau. Aluminiul preponderent si liniile de design simple vor fi cu siguranta o incantare pentru cei care fug de plasticul emblematic al celor de la Samsung. Un element complet nou pentru HTC este introducerea senzorului de amprenta pe spatele aparatului ce poate fi accesat cu usurinta in momentul in care tineti telefonul in mana intr-o pozitie naturala. Preinstalat cu , noul aparat incorporeaza HTC BlinkFeed, HTC Zoe si HTC BoomSound, tehnologii si functii software menite sa diferentieze oferta taiwanezilor de concurenta.

Pe partea de hardware, vorbim de un terminal cu un ecran Full HD de 5,9 inci. Performanta este asigurata de o combinatie dintre un Qualcomm Snapdragon 600 tactat la 1,7 GHz si 2GB RAM, mai mult decat suficient pentru majoritatea scenariilor pe care le realizati prin intermediul unui smartphone. Aveti din start 16 sau 32GB de spatiu si ii puteti extinde prin intermediul unui card microSD. O oferta interesanta de care beneficiati atunci cand cumparati un HTC One Max consta in 50 de GB de spatiu pe Google Drive.

Desi nu avem pret oficial, incepand cu sfarsitul acestei luni il vom vedea probabil la operatori si ne vom lamuri, inclusiv la capitolul pret, care este planul celor de la HTC.