HTC One M8 for Windows Phone – primele imagini

HTC One M8 for Windows Phone – primele imagini

Au apărut zvonuri în ultima vreme privind o variantă cu Windows Phone a navei-amiral de la HTC, One M8. Acum, acesta apare și în prima imagine. 

htc-m8-windows-phone

Imaginea cu HTC One M8 for Windows a apărut în serverele operatorului american Verizon. Nu e o fotografie, ci mai mult un render, dar arată ecranul de Windows Phone pe carcasa de HTC One M8.

HTC organizează un eveniment de presă pe 19 august la New York și ar putea lansa telefonul câteva zile mai târziu. Telefonul ar urma să coste 200 de dolari la abonament, ceea ce-l duce la nivelul celor mai performante de pe piață.

Potrivit engadget.com, HTC One M8 cu Windows se va numi “HTC One M8 for Windows” și va avea difuzoare BoomSound și camera foto de tip Duo, ca pe HTC One. Camera foto are două lentile, ceea ce poate să aducă în fotografii efecte de focus și adâncime speciale. Cu toate acestea, camera nu a fost lăudată în mod special de jurnaliștii de tehnologie. De asemenea, va avea suport pentru voce prin 4G.

Mai multe detalii despre HTC One M8 for Windows puteți citi în acest articol. 

Windows Phone 8.1 e o actualizare mare pentru platforma mobilă a Microsoft, iar primul updateminor nu vine decât cu mici funcționalități. The Verge informează că suportul pentru foldere va fi una dintre cele mai mari noutăți. Astfel, vei putea trage un live tile peste altul pentru a le grupa. La fel cum se întâmplă pe Android și iOS vei putea face pe Windows Phone 8.1 cu Update 1.

Citește și:
Etichete: