04 sept. 2014 | 16:05

HTC Desire 820, acel telefon care printr-o singură dotare concurează direct cu iPhone 6

ACTUALITATE
HTC Desire 820, acel telefon care printr-o singură dotare concurează direct cu iPhone 6

HTC a anunțat IFA 2014 Desire 820, succesorul popularului model HTC Desire 816. Cea mai interesantă dotare ar fi procesorul pe 64 biți ca cel utilizat de Apple pe iPhone 5s și iPhone 6.

HTC Desire 820 Group

Desire 820 este dotat cu procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 615, cu conectivitate 4G LTE Cat 4 integrată, pe 64 de biți. Anul trecut, Apple făcea valuri cu iPhone 5s și procesorul său pe 64 de biți, făcând pasul spre CPU-uri de PC. Anul acesta, Android primește așa ceva prin acest telefon. Multitasking-ul ar trebui să fie mai bun, la fel și gestiunea memorie RAM, dar vom vedea această performanță cu aplicații optimizate.

Citește mai multe despre telefoanele de la IFA 2014

HTC Desire 820 este dotat cu o cameră frontală de 8 megapixeli perfectă pentru fotografii selfie, dar și poze de grup, de înaltă calitate. Printre funcțiile camerei foto se numără și LiveMakeup, care permite un preview al fotografiei pentru ajustări ale texturii pielii înainte de a face propriu-zis fotografia, dar și Photo Booth, care permite surprinderea unei succesiuni de momente într-o singură imagine, se arată în comunicatul remis „Playtech“.

HTC Desire 820_Santorini White

Performanța foto și video a HTC Desire 820 se remarcă prin intermediul camerei foto cu deschidere de f/2.2 și sensor BSI de 13MP, care permite realizarea unor imagini la o calitate foarte bună, atât ziua, cât și în condiții de lumină scăzută. Mai mult, prin procesorul Snapdragon 615, HTC Desire 820 oferă conectivitate Cat 4 4G la viteze incredibile de până la 150mbps. Mai mult, telefonul dispune de difuzoare stereo BoomSound, celebre din partea HTC, și folosește nanoSIM, spre deosebire de alte telefoane care au microSIM, iar bateria este de 2.600 mAh.

Desire 820 va fi disponibil într-o paletă mare de culori și are o carcasă unibody din plastic specifică HTC. Telefonul poate fi protejat de husa HTC Dot View, care afișează notificările într-o manieră retro, dar oferă și personalizări suplimentare: 18 teme diferite pentru afișaj, galerie de imagini și funcționalități care reflectă starea de spirit, personalitatea și stilul utilizatorilor.

HTC Desire 820_Tangerine White

Desire 816 a fost în review la „Playtech“, iar acesta poate fi consultat aici. „HTC Desire 816 este unul dintre acele dispozitive care merită, doar dacă îi accepți lipsurile, le detaliez mai jos. Trebuie să știi că funcționează cu nano SIM, așa că dacă te decizi să cumperi așa ceva, fă rost de o cartelă potrivită.

Mai spun aici că HTC Desire 816 îți lasă senzația unui telefon supradimensionat. Poate că e doar telefon. Poate e phablet. Dacă e phablet, atunci nu există optimizări HTC în acest sens. A preluat ce a pus mai bun pe modelele One, a mai redus din dotări și a creat Desire 816. Samsung, spre exemplu, a gândit altfel linia Note și linia Mega. Totuși, nici Desire 816 nu e un high-end“.

[dmalbum path=”/wp-content/uploads/dm-albums/HTC Desire 816/”/]

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele