Noi portabile HP, printre care si Pavilion TouchSmart la 399$

Noi portabile HP, printre care si Pavilion TouchSmart la 399$

Mai multe portabile, din categoriile celor subtiri si usoare, au fost prezentate de HP, cel mai interesant model fiind Pavilion TouchSmart, cu touchscreen de 11,6’, la 399 dolari.

hp-pavilion-touchsmart-11

Modelele lansate sunt reprezentate prin seriile Envy si Pavilion, in care se afla trei modele TouchSmart cu touchscreen si doua fara.  Pavilion TouchSmart si Envy TouchSmart, cu monitor de 15 inchi si un pret de 529 dolari, sunt dotate cu noile procesoare AMD, cu nume de cod Kabini, Temash si Richland. HP a folosit aceste chipseturi datorita preturilor mai scazute

Un alt model cu touchscreen, este ultrabook-ul Envy TouchSmart cu diagonala de 14 inci, cu procesor Intel Haswell, si, ce este si mai interesant, un ecran cu rezolutia de 3200×1800 pixeli. Pretul pentru acesta incepe de la 699 dolari, un pret decent pentru SUA, care raportat la piata Europeana este posibil sa ajunga la 799 Euro. Pe langa acestea, HP a mai lansat si un AllInOne asemanator unei tablete, cu o diagonala de 20 de inci, Envy Rove, cu o greutate de 5,3 kg si o autonomie de patru ore, timp in care o poti muta de acasa la birou. Pretul acesteia este inca necunoscut.

Un alt sistem „tableta” este Pavilion TouchSmart. Aceasta are doua versiuni, cu diagonale de 20 de inci si 23 de inci, cu preturi de de 619 dolari, respectiv 749 dolari, disponibilitatea acestora fiind de la sfarsitul lunii iunie, si respectiv inceputul lunii iulie.

HP-Envy-Rove-20

HP-Pavilion-TouchSmart-23-All-in-One-PC

HP-ENVY-TouchSmart-15-Left

HP-ENVY-17-Front

HP-Pavilion-15

Etichete: