HP EliteBook 820 ajunge la a doua generaţie cu o configuraţie actualizată

HP EliteBook 820 ajunge la a doua generaţie cu o configuraţie actualizată

Amatorii de sisteme premium de la HP au primit o veste bună zilele trecute prin lansarea celei de a doua generaţii de 820 G2.

elitebook-820 g2-broadwell

de la HP este dedicată celor care îşi doresc un sistem cu o construcţie premium şi opţiuni variate de configurare în funcţie de buget. Modelul HP EliteBook 820, lansat anul trecut, deşi este în continuare de actualitate, zilele trecute a beneficiat de un update important. Este vorba de trecerea de la un procesor Intel Haswell la generaţia a cincea de procesoare Intel Core.

HP EliteBook 820 G2 este cel mai nou membru al familiei EliteBook de sisteme. Acesta a apărut pentru prima oară pe website-ul HP Malaiezia. Are o diagonală de 12,5 inci. Pe lângă cele mai noi procesoare Intel Core cu suport pentru vPro, în funcţie de buget, puteţi opta  pentru panouri HD sau Full HD. Pentru un cost suplimentar, puteţi face şi tranziţia la un panou sensibil la atingere dacă vă încântă, având totuşi în vedere că adopţia unui touchscreen va implica un salt în greutate de la 1,34 kilograme până la 1,58 kilograme pentru sistem. Pentru că vine doar cu două sloturi de memorie sunteţi limitaţi la o cantitate maximă de 16GB. În ceea ce priveşte spaţiul de stocare, aveţi posibilitatea să alegeţi între un SSD de 256GB sau un hard disk de 1TB. Nu vine cu o placă video dedicată, dar cea mai nouă generaţie de Intel HD Graphics 5500 ar trebui să fie mai mult decât suficientă pentru majoritatea sarcinilor pe care le aveţi în vedere. Conectica standard pentru un astfel de sistem include trei porturi USB 3.0, un DisplayPort, VGA şi un Gigabit Ethernet. Tot undeva pe margine se ascunde un cititor pentru carduri SDXC. Fiind dedicat mediului enterprise, pe partea interioară este prezent şi un conector proprietar pentru staţii de andocare.

Nu avem încă informaţii referitoare la preţ, dar ca de fiecare dată când vine vorba de sisteme premium, preţul unui HP EliteBook 820 va varia semnificativ.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: