Seria EliteBook de la HP mai primeste cateva modele in portofoliu

Seria EliteBook de la HP mai primeste cateva modele in portofoliu
19:37 17.05.2012

Seria EliteBook de la HP mai primeste cateva modele in portofoliul de business. Noile modele sunt mai usoare, au o autonomie mai buna si sunt dotate cu cele mai noi tehnologii pentru segmentul de business.

Ce inseamna de fapt segmentul de business? Sunt acele sisteme sau laptop-uri care trebuie in primul rand sa fie fiabile, rezistente, performante, si care detin tehnologii de securizare sau comunicare cu un server intern, la nivel de BIOS. Acestea sunt niste cerinte emise de multe companii mari, cerinte care trebuie satisfacute de producatorii de echipamente. Avem asadar senzori de soc si giroscopici pentru HDD, care detecteaza momentul in care unitatea se inclina brusc si opreste HDD-ul. Avem metode de securizare si criptare a informatiei de pe HDD si de pe unitatile de memorie externe. Avem pe unele modele posibilitatea de a fi blocate de la distanta si de asemenea se poate comunica cu sistemul la nivel de BIOS pentru eventuale modificari de software sau update-uri urgente. Si nu in ultimul rand o cerinta destul de comuna este compatibilitatea cu un docking station pentru birou.

HP-EliteBook-Folio-9470mUltrabook-ul HP EliteBook Folio 9470m are un design elegant, o greutate de 1,58 Kg, o grosime de 19 mm si o autonomie ridicata. Pe langa conectica obisnuita acesta detine si un port pentru docking station, foarte des folosit de cei care lucreaza doar pe laptop, atat pe drum cat si la birou.

Ultrabook-ul HP SpectreXT Pro detine un cip de securitate TPM ce protejeaza atat datele de pe SSD cat si cele transferate prin porturile externe ale acestuia. Ca si restul modelelor poate folosi standardul 802.11a pentru comunicarea wireless.

HP EliteBook 2170p este cel mai mic notebook din noua serie, cu o diagonala a ecranului de doar 11,6 inci, are o greutate de doar 1,31 Kg si detine caracteristicile minime de securitate pentru companii.

HP EliteBook 2570p este fratiorul putin mai mare al ultimului model mentionat, si are un ecran cu diagonala de 12,5 inci. Chiar daca este foarte mic detine si o unitate optica si o baterie cu o autonomie ridicata. Este probabil solutia ideala pentru calatoriile dese. Suporta si un docking station complet.

HP EliteBook 8470p si 8570p sunt probabil cele mai puternice modele ale seriei cu diagonale ale ecranului de 14 si respectiv 15,6 inci. Pentru aceste modele este disponibil si un ecran cu rezolutie FullHD optional. Aceste doua variante detin de asemenea si posibilitatea atasarii unei baterii extinse ce poate ridica durata de functionare la pana 36 de ore, numita Ultra Extended Life Notebook Battery . Banuiesc ca vorbim de o economie de resurse si performanta la extrem insa tot sunt curios sa le vad in realitate.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI