HP 10 Plus este noua încercare a companiei de a avea succes cu tabletele Android

HP 10 Plus este noua încercare a companiei de a avea succes cu tabletele Android

Deşi nu a avut parte de un eveniment grandios de lansare, creaţia de mai jos este a celor de la HP cu numele de HP 10 Plus.

hp-10-plus

Încercând cu paşi mici să se aflate în continuă expansiune, cei de la HP încearcă să nu se mai rezume doar la PC-uri şi imprimante. O manifestare a acestor eforturi poartă numele de HP 10 Plus şi a fost lansată zilele trecute direct prin intermediul magazinului online al companiei.

Disponibilă pentru achiziţie atât de la HP, cât şi de la Amazon, tableta este valorificată la 280 de dolari. Având în vedere configuraţia internă a tabletei, preţul este unul cât se poate de competitiv. Este construită în jurul unui display Full HD de 10,1 inci. Partea de procesare este asigurată de o combinaţie dintre un quad core ARM Cortex-A7 tactat la 1GHz, un GPU octa core şi 2GB de memorie RAM DDR3L. Memoria internă este limitată la 16GB, dar o puteţi oricând extinde, în funcţie de bugetul personal, prin intermediul unui card microSD. Pentru captură vă sunt puse la dispoziţie două camere foto-video, de 5 megapixeli pe spatele tabletei şi 2 megapixeli pe faţă.

Partea de conectică a produsului va include WiFi 802.11n, Bluetooth 4.0, un port microUSB 2.0 şi o ieşire de căşti de 3,5 milimetri. Tot pe marginea tabletei veţi găsi două difuzoare stereo. Autonomia de aproximativ 6 ore este asigurată de o baterie de 7700 mAh, iar sistemul de operare preinstalat este Android 4.4. La 660 de grame este şi suficient de portabilă încât să o puteţi transporta cu voi peste tot.

Citește și: