Noua HP Slate 7 Beats Special Edition este dedicată amatorilor de sunet puternic

Noua HP Slate 7 Beats Special Edition este dedicată amatorilor de sunet puternic

De zilele trecute, este disponibilă pe piaţă noua tabletă a celor de la Hewlett Packard cu numele de Slate 7 Beats Special Edition.

hp slate 7 beats

Afilierea la brandul Beats By Dre este evidentă atât din logo-ul amplasat ostentativ pe partea din faţă a gadgetului, cât şi din carcasa roşu Ferrari dintr-o culoare pe care o vedeţi pe carcasa tuturor  gadgeturilor companiei Beats.

Ca un mic detaliu, acesta este unul dintre puţinele şi probabil ultimele dispozitive de acest fel, din cauza achiziţiei de 3,2 miliarde de dolari a Beats de către Apple. În mod evident, compania lui Tim Cook nu va mai permite astfel de produse Beats Special Edition dacă nu cumva va scrie Apple pe partea opusă.

Pentru că era deja planificată probabil pentru lansare, Beats Special Edition tocmai a avut parte de un anunţ oficial. Aceasta va integra din start difuzoare puternice Beats şi un procesor de sunet mai special, de origine necunoscută. Rulează încă de la început Android 4.4 KitKat şi, indiferent cum o priveşti, arată foarte bine. Este construită pe marginea aceloraşi linii de design precum Slate HP 7 Extreme. Este o tabletă de 7 inci cu o configuraţie puternică şi un preţ competitiv .

La doar 250 de dolari bucata, aveţi în pachet o tabletă cu diagonala de 7 inci ce are un display de 1280 x 800 pixeli. Cea mai mare parte a sarcinilor de procesare vor fi realizate de procesorul quad core NVIDIA Tegra 4 asistat de un GB memorie RAM şi 16 GB de spaţiu de stocare expandabili prin  microSD-uri. Pentru un plus de funcţionalitate, incorporat în carcasa tabletei veţi mai găsi un stylus NVIDIA DirectStylus, perfect pentru scris şi desenat de mare precizie.Are conectivitatea WiFi N şi Bluetooh 4.0, iar bateria promite o autonomie de 4100 mAh suficientă pentru 9 ore de funcţionare departe de priză. Sunt curios la ce preţ va apărea pe piaţa autohtonă.

Citește și: