HP Slate 17 este o tabletă supra dimensionată de 17 inci cu Android

HP Slate 17 este o tabletă supra dimensionată de 17 inci cu Android

Pentru că celor de la HP le place să experimenteze cu diverse formate de gadgeturi, tocmai au anunţat HP Slate 17, o nouă tabletă/all-in-one cu Android.

hp-slate-17

Este aproape imposibil să ştii ce îşi doresc utilizatorii. Într-o piaţă IT atât de volatilă precum cea actuală, foarte mulţi producători îşi încearcă norocul cu gadgeturi greu de înţeles. În această categorie cred că intră şi 17.

Vehiculat deja de câteva luni, dispozitivul de mai sus a fost anunţat oficial în urmă cu câteva zile. Dintr-un punct de vedere, este un all-in-one, din alt punct de vedere este o tabletă cu dimensiuni generoase – 17 inci în diagonală. În practică nu este foarte portabil, dar rulează nativ Android 4.4 KitKat şi promite să aibă o autonomie de aproximativ 5 ore, deci intră la capitolul tablete. Dacă nu vă încântă însă ideea de a-l lua cu voi în deplasări, îl puteţi folosi ca un monitor secundar pentru un alt notebook sau desktop, deoarece are o intrare pe HDMI.

Sub carcasă se ascunde un Intel Celeron N2807 Bay Trailer, cu o performanţă nu foarte mare, dar cu un consum de energie redus – exact ce trebuie într-o tabletă. Pe lângă un procesor Intel şi 2GB RAM, configuraţia mai include un webcam 720p, un port USB 2.0, un card reader, conectivitate WiFi a/b/g/n şi Bluetooth 4.0. Amatorii de sunet puternic s-ar putea să fie entuziasmaţi de prezenţa siglei Beats By Dre pe carcasă, o referinţă la ascuns în spatele perforaţiilor din partea inferioară a dispozitivului. Display-ul inclus este Full HD sensibil la atingere.

Disponibil în doar câteva săptămâni, întâi în Statele Unite ale Americii, HP Slate 17 va avea un preţ de achiziţie de 500 de dolari.

Citește și: