02 sept. 2014 | 13:30

Blizzard are planuri mari pentru jocul gratuit Hearthstone: Este pentru următorii 10 ani

ACTUALITATE
Blizzard are planuri mari pentru jocul gratuit Hearthstone: Este pentru următorii 10 ani

Devenit în scurt timp unul dintre cele mai populare titluri ale companiei, Blizzard se pare că are planuri măreţe pentru .

blizzard hearthstone

Heartstone este un joc de tip TCG sau trading card game creat de Blizzard în urmă cu aproape 6 luni. În acelaşi timp, este primul joc pentru mobile al companiei americane, fiind lansat pentru iPad pe 16 aprilie 2014. Se pare însă că, după ce a beneficiat de primul expansion pack – , acest titlu exclusiv online mai are un viitor foarte luminos în faţă.

Deşi la prima vedere ar putea părea un proiect care nu implică foarte multă atenţie din partea dezvoltatorului, în comparaţie cu World Of Warcraft sau Diablo 3, cei de la Blizzard se pare că au planuri măreţe pentru el. „Nu suntem aici să ne îmbogăţim rapid. Vreau să mă joc şi să lucrez la Heartsone şi peste 10 ani, din acest motiv, în loc să ne axăm pe maximizarea profitului imediat, Hearthstone este gândit ca să îl joci cum vrei“, a declarat Yong Yoo, producătorul acestuia.

Citește și: Cum a ajuns World of Warcraft să ofere o experienţă educativ religioasă?

Într-o perioadă în care apar tot mai multe indicii că World Of Warcraft nu pare să-şi mai revină din punctul de vedere al numărului de abonaţi, este foarte probabil ca Blizzard să dorească să-şi scoată pârleală din alte părţi. În cazul Hearthstone însă, puteţi fără probleme să nu cheltuiţi nici un ban real in-game şi sper ca acest lucru să nu se schimbe prea curând.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele