Blizzard eliberează „blestemul“ pe 22 iulie: Curse of Naxxramas e primul expansion la Hearthstone

Blizzard eliberează „blestemul“ pe 22 iulie: Curse of Naxxramas e primul expansion la Hearthstone

După lungi speculaţii şi promisiuni din partea Blizzard, avem în sfârşit o dată de lansare oficială pentru Hearthstone .

Hearthstone Curse Of Naxxramas

În urmă cu aproximativ jumătate de an, Blizzard a lansat Hearthstone, un RPG cu cărţi, în maniera Magic The Gathering. Acesta a fost foarte bine primit de public, mai ales că este şi primul titlu cross-platform pe care gigantul american l-a creat şi pentru mobile, chiar dacă în această categorie intră doar iPad-ul.

Deşi jocul iniţial a fost gratuit, având în vedere popularitatea sa, în ultima perioadă Blizzard a lucrat intens la un add-on contra cost pentru Heartstone. Acesta poartă numele de Curse of Naxxramas şi va fi lansat marţi, 22 iulie. Informaţia a fost comunicată de companie prin intermediul site-ului oficial al jocului. În cazul în care nu aveţi aproximativ  care va fi inclus în acest expansion, merită să aveţi în vedere că aveţi acces la aceleaşi opţiuni prin folosirea de bani virtuali câştigaţi prin lupte in-game.

La capitolul conţinut nou, cea mai importantă noutate în Curse of Naxxramas constă într-o campanie single player, disponibilă sub forma unei temniţe cu cinci aripi. Pentru a nu vă grăbi să deblocaţi toate cele cinci aripi, Blizzard a anunţat că, pe o perioadă de cinci săptămâni, va debloca doar câte o zonă săptămânal. Astfel, aveţi mai mult timp să vă bucuraţi de noul conţinut.

Curse of Naxxramas va fi un update gratuit la Hearthstone în care veţi putea folosi 7 dolari sau 700 de gold in-game pentru a debloca o nouă parte a temniţei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: