Hanoracul pentru audiofili [VIDEO]

, 22 Iul, 11:00

Un inginer de sunet din Statele Unite a creat hanoracul pentru cei ca el – îmbrăcămintea lasă sunetul să treacă, astfel încât căștile nu trebuie băgate pe dedesubt. Totul pentru sunet.

xaudio_engineer_s_hoodie_19_1.jpg.pagespeed.ic.cH50Uo6THe

Nic Pope e un inginer de sunet care dorea un hanorac potrivit meseriei sale. Una dintre marile probleme pe care le avea era faptul că nu auzea destul de bine cu gluga trasă pe cap. Cum îmbini calitatea sunetului și accesoriile vestimentare la modă? Prin Audio Engineer’s Hoodie, hanoracul ce lasă sunetul să treacă prin el.

Proiectul americanului este finanțat prin crowdfunding pe site-ul Betabrand, iar dacă dați 142 de dolari poate fi al vostru în momentul lansării. Hanoracul nu este cu nimic special la aspect față de orice altul. E negru, are trei buzunare, dar gluga lasă undele audio să treacă.

Interesante sunt toate modificările aduse pentru a fi potrivite pentru un inginer de sunet sau pentru un pasionat de muzică. În interiorul, căptușeala este făcută să imite o casetă audio. Buzunarele au găuri pentru a lăsa firul de al căști să treacă, iar buzunarul interiorul are o gaică pentru a ne agăța cheile sau lanterna.

Video-ul de prezentare a produsului e mai jos.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail