Halo: Spartan Strike este cadoul de Crăciun pentru gameri și vine pe Windows 8

Halo: Spartan Strike este cadoul de Crăciun pentru gameri și vine pe Windows 8

Halo: Spartan Strike va fi lansat în decembrie, pentru Windows 8 și Xbox One, la aproape o lună după ce pe piață va ajunge Halo: The Master Chief Collection.

halo spartan strike

Halo: The Master Chief Collection va fi lansat pe 11 noiembrie, iar 343 Industries a informat că abia în decembrie va fi gata pentru gameri și Halo: Spartan Strike. Aceasta este o continuare pentru Halo: Spartan Assault și va fi disponibil atât pentru PC, prin intermediul platformei Steam, cât şi pentru telefoane sau tablete care folosesc Windows Phone 8.1, respectiv Windows 8.1, informează Polygon.

Halo: Spartan Strike va fi lansat oficial pe 12 decembrie 2014 şi va avea un preț de 6 dolari. În Europa, Halo: The Master Chief Collection va fi lansat abia pe 14 noiembrie 2014 exclusiv pentru Xbox One. Halo: Spartan Assault, jocul lansat anul trecut în iunie și de la care pornește Spartan Strike, a fost dezvoltat de 343 Industries în colaborare cu studioul Vanguard Games şi acţiunea era plasată între evenimentele din Halo 3 şi Halo 4, la începuturile programului Spartan Ops.

Cât despre Master Chief, aceasta este o colecție cu versiuni remasterizate pentru jocurile Halo, Halo 2, Halo3 și Halo 4. Mai precis, dacă vei cumpăra acest pachet, vei primi Halo: Combat Evolved, Halo 2: Anniversary, Halo 3 şi Halo 4. Întreaga experienţă de gaming va fi disponibilă la rezoluţie full HD cu 60 de cadre pe secundă. Întregul conţinut a fost actualizat pentru a profita la maximum de performanţa oferită de Xbox One.

Citește și:
Etichete: