Colecția „Halo“, sub un singur nume: The Master Chief. Trailerul ne arată despre ce e vorba [VIDEO]

Dacă aţi pus mâna pe un Xbox One şi vă încântă seria de jocuri Halo, probabil că aşteptaţi cu entuziasm Halo: The Master Chief Collection.

e3-2014-halo-the-master-chief-collection-menu---the-legend's-journey-b2f74c02dce04f63b2d0e75e9381b87c

În urmă cu câteva săptămâni am anunţat că cei de la nu mai cochetează cu dezvoltarea de jocuri Halo pentru Xbox 360. Astăzi, aceeaşi companie, a publicat primul trailer la următorul joc din populara franciză. Deşi aceasta este de fapt o antologie formată din toate jocurile lansate în ultimii ani pentru vechea consolă Microsoft, întregul conţinut a fost actualizat pentru a profita la maxim de performanţa oferită de Xbox One.

Practic, la pachet veţi primi Halo: Combat Evolved, Halo 2: Anniversary, Halo 3 şi Halo 4. Întreaga experienţă de gaming va fi disponibilă la rezoluţie full HD cu 60 de cadre pe secundă. Lansarea oficială pentru Halo: The Master Chief Collection va avea loc pe 11 noiembrie, deşi puteţi face deja precomandă la respectivul titlu.

Trailerul de câteva minute şi-a făcut apariţia pentru prima oară în cadrul târgului internaţional de gaming Rooster Teeth’s RTX desfăşurat în Austin, Texas. Disponibil mai jos, acest clip va fi o bucurie pentru fanii seriei care vor afla că actorul Keith David va reveni în rolul The Arbiter.

Pentru cei care aşteaptă conţinut original din aceeaşi serie şi nu mai vor să plătească din nou pentru nişte jocuri pe care le-au terminat deja, a fost anunţat pentru lansare în 2015.

11:46 07.07.2014
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video