Half Life 2 Episode One ajunge pe Android

Half Life 2 Episode One ajunge pe Android
14:50 16.12.2014

Ca urmare a unui parteneriat de lungă durată dintre NVIDIA şi Valve, popularul Half Life 2 Episode One este disponibil exclusiv pe .

Half Life 2 episode 1 nvidia shield

Amatorii de au primit astăzi o veste foarte bună. Unul dintre cele mai populare shootere din toate timpurile, Half Life 2 Episode One ajunge pe Android, chiar dacă pentru o perioadă de timp nedeterminată va putea fi jucat exclusiv pe tableta NVIDIA Shield. Pentru a-l putea experimenta, pe lângă tableta efectivă, aveţi nevoie de controller-ul oficial livrat împreună cu tableta pe care îl puteţi vedea în imaginea de mai sus. Noul joc are un preţ de 8 dolari, iar şansele de a ajunge şi pe iOS sunt aproape inexistente.

Half Life 2 Episode One a fost lansat pentru prima oară în 2006 ca un expansion pack pentru Half Life 2 lansat în 2004. Iniţial s-a mers de la premisa că la fiecare câţiva ani vom vedea un nou episod, de aici şi numele, dar din motive greu de înţeles, proiectul a fost parcat. A mai existat un al doilea episod Half Life 2 lansat în 2007, dar acela va rămâne probabil pentru totdeauna ultimul. Rămâne să vedem dacă în următoarele luni îl vom vedea de asemenea portat pe NVIDIA Shield.

Cei care au făcut o investiţie un pic mai mare în tableta celor de la NVIDIA şi au achiziţionat modelul cu conectivitate LTE, nu vor trebui să plătească acest joc. În urmă cu ceva timp, tot ei au primit gratuit acces, ca parte din acelaşi parteneriat cu Valve, acces la primul Portal şi Half Life 2.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI