GTA V pentru PS4 şi Xbox One primeşte o dată de lansare aproape oficială

GTA V pentru PS4 şi Xbox One primeşte o dată de lansare aproape oficială

Deşi această lansare a fost subiectul multor zvonuri în ultimul an, se pare că posesorii de console next-gen vor putea în sfârşit să se joace GTA V.

Grand Theft Auto gta-5

este unul dintre cele mai populare jocuri din toate timpurile, cu mai multe recorduri mondiale sub centură şi încasări de invidiat din doar două platforme, Xbox 360 şi PS3. Se pare însă că asta nu a fost tot când vine vorba de cel mai recent episod al seriei .

Acum câteva luni, dezvoltatorul Rockstar Games a confirmat oficial că va reinventa de la zero GTA V pentru consolele next gen în speranţa ca jocul de anul trecut să arate cât se poate de bine şi în 2014. În legătură cu anul acesta, surse apropiate de companie au confirmat, pentru publicaţia online GAME, un termen de lansare al noului GTA care s-ar putea să fie adevărat. Este vorba de data de 1 noiembrie.

Pentru că există o şansă destul de mare ca weekendul lansării să fie similar cu experienţa de  anul trecut pe PS3 şi Xbox 360, aşteptaţi-vă să vedeţi noi recorduri de vânzări şi de popularitate depăşite într-un timp foarte scurt. ,,Veşti bune pentru voi jucători de #PS4 şi #XboxOne.” Astfel a fost anunţată de cei de la GAME data de 1 noiembrie, care nu a fost confirmată oficial, la momentul redactării acestui material.

Curiozitatea mea majoră vizavi de Grand Theft Auto V pentru consolele next-gen este dacă un singur joc va reuşi să sporească semnificativ achiziţiile de Xbox One şi PS4. Nu este deloc exclus.

Citește și: