GTA V ne cucerește PC-urile din toamnă. Un magazin online l-a pus deja la precomandă

, 15 Iul, 11:05

După lungi speculaţii privind data de lansare a acestui joc, un magazin online din Europa a publicat o dată de lansare pentru GTA V.

gta V pc

Coolshop.co.uk este doar unul dintre magazinele online care au introdus zilele trecute pagină de precomandă pentru GTA V. Data de livrare, conform anunțului, este 14 noiembrie 2014. Deşi este greu de apreciat la această oră dacă respectiva informaţie provine dintr-o sursă aproapiată de dezvoltatorul jocului, nu este deloc exclus ca aceasta să fie adevărată. În definitiv, cei de la Rockstar Games au promis în urmă cu câteva luni că popularul joc de aventură va ajunge pe PC, PS4 şi Xbox One în această toamnă.

Mai există însă o posibilitate. Nu este deloc exclus ca cel mai nou titlu din seria să aibă parte de date de lansare diferite în diverse zone de pe mapamond. Cu alte cuvinte, noi, cei din Europa, s-ar putea să fim mai norocoşi decât gamerii din Statele Unite.

a fost anunţat oficial luna trecută la E3, după ce o petiţie online pentru respectiva versiune a jocului a strâns nu mai puţin de 700.000 de semnături. Chiar dacă nu se ştie dacă respectiva petiţie a avut vreun efect asupra celor de la Rockstar Games sau a fost pur şi simplu o coincidenţă, partea bună este că nu mai trebuie să aşteptaţi decât câteva luni până când vă veţi juca popularul titlu pe computer şi console next-gen.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail