„GTA: Madrid“, un trailer real impresionant pentru GTA V [VIDEO]

Realizat cu incredibil de multă răbdare şi precizie, videoclipul de mai jos la GTA: Madrid  trailerul digital al GTA V, folosind locuri și oameni reali.

grand theft auto V gta-madrid

Chiar dacă giganţi precum Rockstar Games îşi permit să investească sume fabuloase de bani în promovarea unui nou titlu, nimic nu se compară cu efortul de promovare al unui joc venit din partea fanilor.

De această dată este vorba de GTA Madrid, un joc imaginar al cărui trailer este identic cu primul trailer pe care l-am văzut în urmă cu mai bine de un an pentru . Marea diferenţă dintre cele două este că trailerul la Grand Theft Auto era generat pe calculator, în timp ce clipul de mai jos este un scurt metraj filmat în lumea reală. Partea cea mai impresionantă din această ecuaţie constă în precizia creatorilor de a recrea fiecare cadru original într-un mod cât se poate de autentic. Acţiunea, dacă nu era evident din titlu, se desfăşoară în proporţie de 100% în Madrid.

Pentru a aprecia şi mai bine efortul echipei destul de numeroase din spatele acestui proiect, uitaţi-vă cu atenţie în colţul din stânga jos al ferestrei de redare. Acolo, în timp real, simultan cu ceea ce se desfăşoară pe ecran, este redat trailerul original, sursa de inspiraţie.

Deşi, cu un pic de răbdare, veţi observa mici diferenţe între cele două clipuri, întregul proces de realizare cumulat cu timpul investit în GTA Madrid sunt incredibile.

09:16 02.07.2014
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video