Goophone S5 este prima clonă Galaxy S5

, 27 Feb, 12:30

Nu a durat decât câteva zile pentru ca cei de la să anunţe propria lor iteraţie de Galaxy S5, cu numele foarte sugestiv de Goophone S5 – evident, o clonă Galaxy S5.

galaxy s5 goophone s5

Dacă telefoanele din imaginea de mai sus vi se par foarte similare, acest fapt se datorează politicii de business a celor de la Goophone care, ca scop în viaţă, şi-au propus să cloneze cele mai atrăgătoare telefoane ale momentului. Acelaşi sistem îl aplică în fiecare an, indiferent dacă este vorba de un sau un nou .

În cazul în care nu este foarte evident, modelul din stânga poartă pe spate sigla Goophone. Partea interesantă vine la capitolul specificaţii. Deşi ne-am obişnuit să asociem clonele chinezeşti cu niste configuraţii slabe, Goophone S5, cel puţin pe hârtie, este un competitor serios pentru noul vârf de gamă Samsung. Este construit în jurul unui panou Full HD de 5 inci, iar la interior are un procesor MediaTek octa core tactat la 2 GHz, 2GB RAM şi 32GB spaţiu de stocare. Acesta este un Dual SIM cu o baterie de 2800 mAh, o cameră principală de 13 megapixeli şi una frontală de 5 megapixeli. Pentru că, mai important decât orice altceva, este preţul, aveţi în vedere faptul că 300 de dolari se pot transforma oricând într-un Goophone S5.

Personal, sunt foarte curios dacă în benchmark-uri octa core-ul la 2 GHz din Goophone va fi similar ca performanţă cu Snapdragon-ul 800 quad core ales de Samsung. Ironia sorţii ar fi să-l şi depăşească, dar să facă acest gest la jumătate din preţul smartphone-ului Samsung. Cum vi se pare această clonă Galaxy S5?

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

MTK 6592 tactat la 1.7 Ghz da un scor AnTuTu de 25500 , in jur de performanta Snapdragon 600.Tactat la 2Ghz are un scor de 30 000.Dupa parerea mea este suficient ,in ultima vreme au aparut vreo 30 de modele de smartphone-uri dotate cu acest procesor.In functie de rezolutia si marimea ecranului ( HD sau FULL HD : 5 – 6 toli ) ,cantiatea de memorie ( 1 sau 2Gb ) prezenta NFC ,Gorilla Glas pretul este de la 189 dolari la 319 dolari ,pret ce include si transportul.Goophone a avut succes ,stocul fabricat fiind epuizat.Se gasesc variante asemanatoare ,dar niciunul cu designul S5 , unul fiind THL T200 .
http://www.tinydeal.com/index.php?main_page=ws_search_result&keyword=mtk6592&categories_id=&cat_change=true

Mie mi se pare atragator Cubot X6 ,design chiar mai reusit decat S5 ,si superpret de 189 dolari .Modelul apare la mijlocul lui martie ,precomenzi deja se pot da .Cei de la Tinydeal.com sunt seriosi ,cu putina asteptare se rezolva corect chiar si eventualele probleme de garantie.O cunostinta a primit si un mic cadou drept „despagubire „in plus.

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail