Google a uitat să menționeze că Nexus 6 este rezistent la apă

Google a uitat să menționeze că Nexus 6 este rezistent la apă

Nexus 6 a fost prezentat lumii în urmă cu câteva zile. Lansarea nu a fost una cu surle și trâmbițe, ci a constat într-o postare pe blogul Google.

google nexus 6 playtech

Printre informațiile scrise de reprezentanții companiei în respectiva postare nu se regăsește un detaliu, zicem noi, destul de important.

Mai exact, cei de la Google au uitat să menționeze faptul că noul smartphone Nexus 6 va fi rezistent la apă.

Informația poate fi găsită pe site-ul Motorola, companie care a construit smartphone-ul. Totuși, nici aici nu sunt foarte multe detalii legate de această funcționalitate, ci doar o bifă în dreptul cuvintelor ”rezistent la apă”.

Rămâne de văzut dacă telefonul va fi rezistent la stropire, ca Moto X, sau dacă va putea fi scufundat în apă, ca smartphone-urile celor de la Sony sau Samsung.

Nexus 6 are un ecran de 5,96 inch cu rezoluție QHD, un procesor Snapdragon 805 cu patru nuclee, arhitectură de 64 de biți și viteză de 2,7Ghz, 3GB memorie RAM și 32 sau 64GB spațiu de sotcare. Camera foto principală are 13MP și beneficiază de stabilizare optică a imaginii și bateria este de 3.220mAh.

Nexus 6 a fost lansat odată cu sistemul de operare Android 5.0 Lollipop, dar și cu tableta Nexus 9. Prețul telefonului este cam piperat, mai ales dacă îl comparăm cu alte modele Nexus, începând de la 649 de dolari.