Germanii sparg tiparul: Linshof i8 are design și spațiu de stocare unice

Germanii sparg tiparul: Linshof i8 are design și spațiu de stocare unice

Cel mai interesant telefon anunțat de curând vine din Germania și aduce cu el câteva aspecte unice alături de o interfață de utilizare interesantă.

linshof i8 cover

Era și timpul ca o companie germană nou intrată pe piața smartphone-urilor a reușit cu adevărat să atragă atenția cu adevărat asupra unui produs de-al lor. Linshof a anunțat de curând printr-un comunicat de presă modelul i8, un smartphone care se diferențiază de restul prin câteva caracteristici remarcabile, dintre care cele mai importante sunt capacitatea de stocare și design-ul. Nici raportul calitate/preț nu este de ignorat, cei de la Linshof descriindu-și produsul drept un ”dispozitiv high-end la un preț mid-range”, fapt ce trezit interesul multora care sperau să vadă un nou OnePlus One.

linshof i8 2

Iar așteptările acestora nu putem spune că au fost înșelate, Linshof i8 fiind dotat cu hardware extrem de performant. Telefonul are un ecran Full HD Super AMOLED de 5 inci care ascunde dedesubt un procesor octa-core de 2,1 GHz. După cum notează cei de la GSMarena, am putea avea de-a face aici cu un model Qualcomm Snapdragon 810, sau un MediaTek 6795. Lista specificațiilor va fi completată de 3GB de RAM alături de 80 GB pentru stocarea datelor.

Acești 80GB sunt compuși dintr-un modul de 16GB dedicați sistemului de operare și aplicațiilor, modul care va fi tactat la  frecvență mult mai mare decât restul de 64GB standard. Telefonul va fi scos pe piață în prima parte a anului 2015, până atunci existând posibilitatea ca unele dintre aceste specificații să se schimbe. Camera foto principală este de 13 megapixeli, iar camera secundară este de 8. Germanii au montat o baterie de 3.100 mAh care se va dovedi necesară ecranului de pe Linshof i8, iar sistemul de operare se pare că va fi Android 5.0 Lollipop cu o interfață creată de germani. Smartphone-ul va beneficia, printre altele, de GPS, Bluetooth 4.0, NFC, 4G etc.

linshof i8 4

Design-ul nu este ceva cu care suntem obișnuiți, telefonul având mai degrabă forma unui octogon. Se vehiculează zvonul că spatele ar fi fabricat din aluminiu, dar nu foarte mult informații sunt disponibile aici. Alături de telefon se va lansa, totuși, și o tabletă Linshof cu ecran de 2048 x 1536 pixeli și o baterie de 9.000 mAh. Ne se știe încă dacă acesta va apărea pe piață, dar se vorbește, după cum am menționat mai devreme, de prima jumătate a anului viitor ca o posibilă perioadă de lansare.