OnePlus a anunțat în premieră câte telefoane a vândut

OnePlus a anunțat în premieră câte telefoane a vândut

OnePlus One a avut parte de o lansare limitată, existând puține posibilități de a face rost de unul, dar asta nu i-a împiedicat pe cei de la One Plus să vândă peste 500 de mii de OnePlus One.

oneplus one

 

OnePlus One a impresionat consumatorii din momentul în care a fost lansat. Cel mai important aspect al telefonului a fost din start raportul calitate/preț. OnePlus One oferea componente excelente și performanțe aproape identice cu marile flagship-uri de pe piață pentru jumătate din prețul acestora.

Din păcate, raportul acesta nu a fost singurul prin care telefonul chinezilor s-a remarcat. Acesta a fost extrem de greu de obținut, fiind necesară o invitație pentru a putea să-l cumperi. Cu timpul însă, OnePlus a început să facă telefonul mai accesibil și au fost chiar zile în care oricine avea șansa să își precomande un OnePlus One pentru o perioadă limitată, fără a fi nevoie de invitație.

Până acum, OnePlus a reușit să vândă peste jumătate de milion de modele de OnePlus One, iar pentru sfârșitul anului acesta compania încearcă din răsputeri să depășească cifra de un milion de telefoane vândute. Un preț așa de mic precum cel practicat de OnePlus nu are cum să aducă profituri foarte mari. Conform unor declarații date de un om din conducere OnePlus celor de la Forbes, profitul pe unitate este sub 10 dolari.

Dacă vreți un OnePlus One și sistemul de precomandă nu v-a ajutat până acum, puteți sta liniștiți. OnePlus a anunțat o a doua rundă în care veți avea șansa la un asemenea telefon.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: