LG Fireweb este primul terminal cu Firefox OS al sud-coreenilor [+VIDEO]

, 24 Oct, 09:00

Incercand probabil sa intre pe cat mai multe piete, LG s-a grabit sa anunte noul LG Fireweb cu , un nou sistem de operare.

LG-Fireweb firefox os smartphone low end

Aflat in beta pentru o perioada destul de lunga de timp, intr-o versiune finala. Este vorba de un nou smartphone low-end creat de LG, cu numele Fireweb.

Jucaria din imaginea de mai sus se adreseaza in primul rand pietelor mai putin dezvoltate, gen Brazilia, Peru, Uruguai sau Mexic. Acestea sunt tari in care cea mai mare parte a populatiei, desi isi doreste un smartphone, se orienteaza aproape exclusiv catre terminale deblocate ce pot fi cumparate la liber.

LG Fireweb, pe langa faptul ca ruleaza Firefox OS are un ecran de 4 inci cu o rezolutie HVGA egala cu 320 x 480 de pixeli. Partea de procesare este asigurata de un single core de la Qualcomm tactat la 1 GHz. Camera principala este de 5 megapixeli, iar spatiul de stocare integrat este egla cu 4GB. Ca fapt divers, acesta este primul smartphone creat vreodata cu Firefox OS care are o camera cu un senzor atat de puternic, ce pe deasupra mai vine si cu autofocus si e ajutat de un Flash.

In Brazilia, acest aparat va putea fi achzitionat deblocat la un pret de aproximativ 207 dolari, valoare care in cadrul unui abonament pe doi ani scade pana la 59 de dolari.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Mie mi se pare un pic cam scump (200 $) avand in vedere ca se vrea a fi un smartphone entry level cu Firefox OS pentru tari in curs de dezvoltare. Eu mi-am luat ZTE Open cu 69 euro aici in Spania, dar totusi se zice ca nu va ajunge in Europa.

Oups am uitat sa mentionez ca l-am luat cu cartela prepay.

E foarte scump!
La cat de saraca e lumea prin Brazilia, nu o sa-l cumpere nimeni.

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail