Olloclip îți transformă pozele făcute cu Samsung Galaxy S4 și S5

Olloclip îți transformă pozele făcute cu Samsung Galaxy S4 și S5

Un dispozitiv de care, până de curând, se bucurau doar utilizatorii de iPhone, Olloclip tocmai a fost lansat la IFA 2014 pentru Galaxy S4 şi .

olloclip_galaxy s 5

În urmă cu câţiva ani, posesorii de iPhone au început să se bucure de foarte multe accesorii. Acestea erau create doar pentru iDevice-uri şi făceau parte din diverse domenii, de la tensiometre până la gadgeturi foto. Din cea de a doua categorie a făcut parte .

Din fericire pentru posesorii de smartphone-uri high-end de la Samsung, Olloclip este disponibil şi pentru ei. Anunţat momentan într-o variantă compatibilă cu Galaxy S4 şi Galaxy S5, noul Olloclip 4 in 1 vine cu aceleaşi funcţii pe care s-ar putea să le cunoaşteţi deja. Este vorba de un sistem de prindere pe telefon care vine cu două lentile ataşate. Partea bună este că fiecare dintre cele două, are alte două moduri de funcţionare, de aici şi denumirea de 4 in 1. Practic, noul Olloclip vă permite să faceţi fotografii macro mai atrăgătoare, prin două moduri dedicate, cât şi capturi fisheye sau panoramice.

În teorie, ca să profitaţi la maxim de funcţionalitatea acestui gadget, ar fi ideală şi aplicaţia omonimă. Această din urmă însă, este disponibilă momentan doar pentru iOS. Din fericire, puteţi oricând să vă folosiţi orice altă aplicaţie de captură, inclusiv Instagram, cu rezultate similare. Noul Olloclip pentru Galaxy S va ajunge la primii utilizatori în câteva săptămâni. Dacă vă încântă, puteţi face precomandă pe website-ul producătorului.

Citește și: