Fuji Xerox anunţă imprimanta care vine la tine cu foile printate

Fuji Xerox anunţă imprimanta care vine la tine cu foile printate

Pentru că era doar o chestiune de timp până când roboţii luau locurile secretarelor din birou, Fuji Xerox a anunţat imprimanta care vine la tine.

fujixerox-printer-robot

Ilustrată foarte sugestiv în imaginea de mai sus, aceasta este prima capabil să se deplaseze singură către cel care i-a dat o sarcină.

Într-o clădire de birouri, pe fiecare etaj, de cele mai multe ori se află doar câteva imprimante. Din acest motiv, partea de imprimare se realizează prin intermediul reţelei locale. În mod evident, implică şi deplasarea celui care iniţiat procesul până la imprimantă pentru a-şi ridica foile, dacă nu cumva respectivul are o secretară. Pentru a eficientiza procesul cei de la au anunţat o imprimantă robotică.

Printr-o combinaţie formată dintr-un sistem avansat de senzori şi tehnologie de vârf, această creaţie se deplasează singură pe la birourile membrilor unei companii pentru a le livra acestora hârtiile imprimate. Practic, nu mai trebuie să vă îngrijoraţi dacă aţi listat un document cu conţinut sensibil şi aţi uitat să mergeţi în secunda doi să-l ridicaţi din imprimantă.

Imprimanta a fost deja folosită pentru o perioadă de probă într-un business lounge la un aeroport din Tokyo. Aceasta are o autonomie de o zi.