Xerox WorkCentre, simplificarea lucrului cu documente

Xerox WorkCentre, simplificarea lucrului cu documente

Xerox a lansat multifunctionalele WorkCentre 7220/7225, care simplifica modul de lucru cu documentele, foarte des folosite in cadrul firmelor.

Xerox WC7225

WorkCentre 7200 are in dotare o solutie integrata de protectie a securitatii datelor de la McAfee, care le permite managerilor IT mai mult control si mai multa siguranta. Multifunctionalele care includ ConnectKey au incorporat un sistem de securitate suplimentar prin TrustSec de la Cisco, care securizeaza datele pe traseul pe care acestea il parcurg pana la si de la dispozitive. Echipamentele tiparesc color si alb-negru la o viteza de 20 – 25 de pagini pe minut, prima pagina fiind imprimata in 11 secunde. De asemenea, acestea asigura o calitate foarte buna a imaginii, la o rezolutie de 2400x600dpi.

Touch screen-ul color permite accesul la cateva optiuni de economisire a timpului, precum scanarea fisierelor direct catre un dispozitiv mobil sau email, creand documente in format .pdf securizate, cu optiune de cautare text. Panoul de comanda le permite utilizatorilor sa opereze interfata imprimantelor de la distanta, de la orice statie de lucru a companiei.

WorkCentre 7200 include si o suita de functii si optiuni de protejare a mediului. Scanerul utilizeaza LED-uri care consuma doar o treime din energia scanerelor traditionale cu lampi fluorescente. Totodata, optiunea Earth Smart le permite utilizatorilor sa selecteze diferite optiuni, pentru a reduce impactul asupra mediului, cum ar fi eliminarea bannerelor la tiparirea paginilor de internet.

Etichete: