Cum să scrii repede pe iPhone sau Android cu Fleksy, cea mai rapidă tastatură [VIDEO]

 este tastatura cu care un utilizator a reușit să bată recordul mondial la scris viteză. Fleksy e pe Android și iOS, dacă vrei să încerci și tu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Cum nu toate tastaturile sunt la fel, acelaşi lucru este valabil şi pentru tastaturile virtuale pe care le exploatăm zilnic pe smartphone. Dintre acestea din urmă, există câteva mai impresionante decât restul. Unele sunt chiar demne de a intra în Cartea Recordurilor.

Fleksy este un astfel de exemplu. Respectiva tastatură virtuală, deşi fusese deja , a mai fost responsabilă de un astfel de record în urmă cu o săptămână. Marcel Fernandes, în vârstă de 17 ani, deţinătorul fostului record la categoria „cel mai scurt timp pentru tastarea unui mesaj text pe un dispozitiv cu touchscreen“, şi-a micşorat semnificativ timpul pentru respectivul record, de la 18,19 secunde la 17 secunde. Noua performanţă a fost realizată pe iPhone 6 Plus folosind versiunea de iOS a tastaturii Flesky.

Cum arată Fleksy pe un iPhone cu iOS 8.

Flesky iOS 8 Apple iPhone 5S

Ioannis Verdelis, cofondatorul şi directorul de operațiuni Fleksy, nu a ezitat să-şi manifeste entuziasmul privind această realizare. „Suntem foarte mândri de implicarea Fleksy în a-l ajuta pe Marcel să obţină această performanţă impresionantă. Viteza şi acurateţea oferite de Fleksy se dovedesc din nou a fi de clasă mondială“, a spus el.

Dacă vrei să încerci să dobori un record mondial, aplicația este în Google Play și în Apple App Store la un preț de doi dolari, respectiv un dolar. Pentru iPhone ai nevoie de iOS 8 pentru a o putea folosi.

15:35 28.11.2014
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video