18 mai 2014 | 14:27

Noul record de viteză la scris mesaje e incredibill [VIDEO]

ACTUALITATE
Noul record de viteză la scris mesaje e incredibill [VIDEO]

Pentru că viteza la scris mesaje pe o tastatură virtuală trebuia măsurată într-un fel, un tânăr a intrat în Cartea Recordurilor cu abilitatea sa.

flesky guiness world-record mondial tastare

Marcel Fernandes Filho este numele celui care, zilele trecute, a intrat în pentru talentul său la redactat mesaje pe telefon. În vârstă de doar 17 ani, tânărul de mai jos şi-a exersat talentul la redactare pentru o perioadă de aproximativ patru ani. Totul a început în 2009, când Marcel, în vârstă de 13 ani la momentul respectiv, şi-a dat de pământ laptopul Dell, distrugându-l iremediabil. Atunci, a decis că-şi va folosi iPhone-ul său 3GS pentru toate activităţile computaţionale.

Deşi aţi fi tentaţi să credeţi că orele petrecute de voi pe WhatsApp sau pe Facebook v-ar putea califica şi pe voi în competiţia pentru recordul de tastare, realitatea nu este chiar aşa. Pentru a beneficia de această distincţie, adolescentul a trebuit să tasteze fără nici un fel de greşeală fraza „The razor-toothed piranhas of the genera Serrasalmus and Pygocentrus are the most ferocious freshwater fish in the world. In reality they seldom attack a human.” Doar 18.19 secunde au fost suficiente pentru această sarcină. Deşi abilităţile sale intelectuale nu au fost luate în calcul, după recepţia diplomei, Marcel Fernandes Filho a ţinut să afirme că este student la fizică. ,,Nu ştiu dacă voi sunteţi interesaţi să aflaţi asta, dar studiez fizică la UFSC(o universitate din sudul Braziliei)”

a fost obţinut de un alt adolescent, în vârstă de 15 ani. Acela a scris aceeaşi frază în 18.44 secunde la sediul Microsoft din Redmond.

Marcel Fernandes Filho record viteza scris mesaje

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele