Noul record de viteză la scris mesaje e incredibill [VIDEO]

Noul record de viteză la scris mesaje e incredibill [VIDEO]

Pentru că viteza la scris mesaje pe o tastatură virtuală trebuia măsurată într-un fel, un tânăr a intrat în Cartea Recordurilor cu abilitatea sa.

flesky guiness world-record mondial tastare

Marcel Fernandes Filho este numele celui care, zilele trecute, a intrat în pentru talentul său la redactat mesaje pe telefon. În vârstă de doar 17 ani, tânărul de mai jos şi-a exersat talentul la redactare pentru o perioadă de aproximativ patru ani. Totul a început în 2009, când Marcel, în vârstă de 13 ani la momentul respectiv, şi-a dat de pământ laptopul Dell, distrugându-l iremediabil. Atunci, a decis că-şi va folosi iPhone-ul său 3GS pentru toate activităţile computaţionale.

Deşi aţi fi tentaţi să credeţi că orele petrecute de voi pe WhatsApp sau pe Facebook v-ar putea califica şi pe voi în competiţia pentru recordul de tastare, realitatea nu este chiar aşa. Pentru a beneficia de această distincţie, adolescentul a trebuit să tasteze fără nici un fel de greşeală fraza „The razor-toothed piranhas of the genera Serrasalmus and Pygocentrus are the most ferocious freshwater fish in the world. In reality they seldom attack a human.” Doar 18.19 secunde au fost suficiente pentru această sarcină. Deşi abilităţile sale intelectuale nu au fost luate în calcul, după recepţia diplomei, Marcel Fernandes Filho a ţinut să afirme că este student la fizică. ,,Nu ştiu dacă voi sunteţi interesaţi să aflaţi asta, dar studiez fizică la UFSC(o universitate din sudul Braziliei)”

a fost obţinut de un alt adolescent, în vârstă de 15 ani. Acela a scris aceeaşi frază în 18.44 secunde la sediul Microsoft din Redmond.

Marcel Fernandes Filho record viteza scris mesaje

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: