Flappy Bird devine mod de joc… în GTA 4 [VIDEO]

, 03 Mar, 15:00

În cazul în care speraţi că aţi scăpat de febra , vă înşelaţi. Acum tocmai a venit sub forma unui mod de joc pentru GTA 4.

gta-4-flappy-bird-mod

Flappy Bird a făcut valuri încă din prima lună a acestui an, iar faptul că varianta oficială a dispărut, din Google Play şi Apple AppStore, nu a făcut decât să dea naştere la un număr incredibil de mare de clone. Nici măcar nu contează că respectivele iteraţii ale aceluiaşi concept nu sunt la fel de populare precum jocul original. Important este că reuşesc să menţină vie popularitatea brandului pentru un câştig mai mic sau mai mare.

Pentru fanii seriei , tocmai a fost lansat un mod de GTA 4 inspirat din Flappy Bird pe care îl puteţi descărca gratuit de pe site-ul comunităţii gtaxscripting. Acesta vă invită să daţi din aripi în universul GTA, încercând să evitaţi coliziunile de orice fel. Pentru obţinerea de puncte, trebuie să loviţi oameni pe stradă şi poliţişti, având mare grijă la orice alt tip de impedimente.

De dragul diversităţii, au fost create mai multe variaţii pe aceeaşi temă în cele trei moduri de joc pe care le aveţi la dispoziţie în Flappy Bird GTA 4. În modul Chance, jocul se încheie când v-aţi lovit de orice altceva decât un om. În Time Limit, scopul este să rezistaţi cât mai mult timp, iar pentru secunde în plus revenim la impactul cu trecătorii. Classic Flappy Bird se termină atunci când aţi murit în bătut sau împuşcat, cu singura diferenţă că, în loc să vă jucaţi jocul în mod normal, trebuie să daţi din aripi.

Dacă mai aveţi GTA 4 instalat pe PC, nu văd nici un motiv să nu experimentaţi acest mod, dacă nu din alt motiv, măcar pentru a stoarce câteva ore în plus dintr-un joc foarte reuşit.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail