03 feb. 2014 | 09:50

Febra exploziilor ajunge și la iPhone 3GS

ACTUALITATE
Febra exploziilor ajunge și la iPhone 3GS

nu mai sunt de mult o noutate, la fel şi aparatele din seria Galaxy S. Niciodată nu s-a întâmplat însă aşa ceva cu modelele iPhone 3GS.

Apple iphone 3gs battery balloons explozie

iPhone 3GS are o vârstă. Apple a lansat prima generaţia a acestor aparate în 2009, deşi a continuat să le producă mult timp după aceea. Vestea proastă a venit zilele trecute pentru unul dintre primii utilizatorii ai aparatului, care a reuşit să-l achiziţioneze la scurt timp după lansare.

Partea bună este că de această dată sau de pagube incomensurabile. Este vorba de un telefon al unui redactor la website-ul Letem Svetem Applem. După cum se poate vedea şi în imaginile alăturate, pe parcursul câtorva zile, bateria telefonului s-a umflat la aşa un nivel, încât a crăpat carcasa iPhone-ului 3GS care, între timp, a devenit, evident, nefuncţional.

Deşi este clar că o explozie era iminentă, din fericire nu a avut loc, iar utilizatorul terminalului a decis să nu-l mai utilizeze, în momentul în care a sesizat defecţiunea. Partea bună, dacă o putem numi aşa, este că proprietarul se mândreşte cu faptul că nu a mai avut probleme cu dipozitivul în cei patru ani şi jumătate de utilizare. Aparent, un oficial Apple l-a contactat deja pe cel care a sesizat problema în speranţa de a afla motivul din spatele acestui caz potenţial periculos.

La scurt timp după ce această poveste a ajuns pe internet, o situaţie similară a fost semnalizată pe Scribe de către Tim Beijavskis. Poza de mai jos provine de la al doilea caz.

iphone-3gs-battery-balloons-2

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele