De ce a explodat iPhone-ul unei chinezoaice?

De ce a explodat iPhone-ul unei chinezoaice?

Cei de la Apple nu au deloc noroc, iar astfel de povesti repetitive legate de periclitarea pentru ca a explodat iPhone-ul detinut sigur nu ii ajuta.

iphone 5 explodat

Nu a trecut nici o luna de cand au facut inconjurul lumii doua povesti in care doua persoane diferite . Una dintre victime a intrat in coma la doar cateva zile dupa eveniment. Ulterior, s-a demonstrat ca, in ambele cazuri, de vina au fost incarcatoare pentru iDevice-uri care nu au nici o legatura cu produsele Apple. Respectivele accesorii erau doar o metoda eficienta de a ataca indirect gigantul din Cupertino. Acum se stiu mai multe detalii despre accidentul mai grav. Un iPhone 5 a explodat in ochii unei tinere chinezoaice zilele trecute. Desi foarte multi s-au grabit sa dea vina pe Apple pentru ca a explodat iPhone-ul, dar se pare ca nici de aceasta data compania condusa de Tim Cook nu poarta vina celor intamplate.

Chinezoaica a declarat ca accidentul e posibil sa fi pornit de la o crapatura in ecran pe care o avea de ceva timp si care, la temperaturi ridicate, poate sa fi provocat explozia. Avand in vedere ca accidentul a avut loc in soare dupa o convorbire de aproximativ 40 de minute, nu e nici o surpriza faptul ca la final touchscreen-ul aparatului nu a mai functionat si aproape instantaneu s-a produs o explozie care aproape ca orbit-o pe Li din cauza cioburilor. Femeia in cauza a tinut foarte clar sa mentioneze ca nu vrea sub nici o forma sa-i dea in judeata pe cei de la Apple.

Totusi, reclama negativa este reclama negativa indiferent cine e de vina. Sa speram ca nu s-a imbogatit nimeni din evenimentul descris mai sus, mai ales ca victima a fost surprinsa afirmand ca nu are nevoie de compensari de la Apple.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: