25 nov. 2014 | 13:32

Far Cry 4 arată mai prost pe Xbox One decât pe Sony PS4

ACTUALITATE
Far Cry 4 arată mai prost pe Xbox One decât pe Sony PS4

Deşi am sperat ca dezbaterea pe marginea performanţei PS4 şi Xbox One să se încheie până la această oră, se pare că noul o aduce din  nou în discuţie.

farcry-4-requirements-cerinte-pc_thumb.jpg

Far Cry 4 este cel mai recent joc al celor de la şi unul dintre cele mai populare titluri din întreaga serie. Din păcate, după ce au făcut câteva greşeli semnificative cu lansarea Assassin’s Creed Unity, cei de la Ubisoft au deformat un pic realitatea şi în privinţa noului FPS.

Cu scurt timp înainte de lansarea Far Cry 4, cei de la Ubisoft au insistat că titlul va putea fi jucat la rezoluţie nativă Full HD atât pe PC, cât şi pe consolele next-gen, Xbox One şi PS4. În realitate însă, cei de la Digital Foundry au făcut câteva teste şi au observat că cei care se joacă acest titlu pe PlayStation 4 vor beneficia de o experienţă vizuală mai atrăgătoare. Cu alte cuvinte, posesorii de Xbox One sunt din nou penalizaţi din cauza performanţei consolei. Aceştia din urmă vor putea experimenta povestea noului shooter la o rezoluţie de 1.440 x 1.080 pixeli scalată digital până la 1.920 x 1.080 pixeli.

Dacă vă număraţi printre cei care vor să vadă partea plină a paharului, deşi este evident că cei de la Ubisoft au minţit, iar jocul nu arată la fel pe toate consolele, tot acum, posesorii de console Microsoft next-gen beneficiază de o veste bună. Aparent, în anumite scene mai aglomerate din joc, cu multe explozii şi împuşcături, numărul de cadre pe secundă afişate pe ecran este un pic mai mare decât pe PS4. Far Cry 4 a fost lansat la începutul săptămânii trecute pe PS4, Xbox One, PC, Xbox 360 şi PS3.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele