Faceți cunoștință cu Gary, capra ce poartă o cameră GoPro

, 08 Iul, 16:00

Cred că ultimele senzații pe internet au fost filmările spectaculoase cu camerele miniaturale de genul celor GoPro și desigur caprele.

Gary GoPro

Cineva s-a gândit că nu ar fi rău să combine aceste elemente, și probabil având ca inspirație jocul Goat Simulator, a legat o cameră GoPro de coarnele unei capre. Rețeta este una de success, iar acum Gary, capra, are propriul canal de YouTube. Probabil numele de GoatPro va prinde destul de repede, iar explozia meme-urilor este deja prevăzută. canalul de YouTube al lui Gary The Goat ne arată aventurile lui Gary, alături de stăpânul său Jimbo Bazoobi în Australia.

Clipurile au devenit rapid o senzație, ultimul clip din serie înfățișându-l pe Gary bucurându-se de un izvor termal în Mataranka. Sincer, mă abțin să nu spun o mulțime de tâmpenii care îmi trec prin cap în acest moment, pentru că știu că ați accesat acest articol doar pentru a ajunge la canalul de YouTube și pentru a urmări clipurile sale. Dacă sunteți interesați de acest subiect, aflați că Gary, capra, are și o pagină de Facebook cu peste 700.000 de fani, lucru ce îl face pe Gary una din celebritățile anului 2014. Sunt curios ce idei năstrușnice mai apar de-a lungul timpului, și cât de viralizate vor fi acestea. Un exemplu clar este salata de cartofi de pe Kickstarter, proiect care a strâns peste 35.000 de dolari la doar câteva zile de la lansare.

Etichete:
Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail