Goat Simulator, cel mai ciudat joc de până acum…

Goat Simulator, cel mai ciudat joc de până acum…
20:44 12.02.2014

Goat Simulator este, cred că cel mai ciudat joc video de care am auzit până acum. Până și disclaimer-ul creatorilor spune că a fost realizat în momente acute de plictiseală.

Joc Video Goat Simulator

Jocul este rezultatul final al lui Armin Ibrisagic la Global Game Jam, și a fost realizat ca prototip și pur și simplu pentru amuzament. La câteva zile după ce a fost postat pe internet, clipul care urmărea câteva secvențe de gameplay a devenit foarte popular, iar utilizatorii au cerut să îl joace. Așadar dorința lor a fost ascultată, și Goat Simulator este disponibil acum pentru precomandă pe Steam, la prețul de 10 dolari. Disclaimer-ul acestuia este în felul următor:

”Goat Simulator este un joc mic, defect și prostesc. A fost realizat în câteva săptămâni așadar nu vă așteptați la un joc de dimensiunea și povestea lui GTA, cu capre. De fapt e mai bine să nu aveți așteptări deloc. Ca să fiu complet sincer, ar fi mai bine să vă cheltuiți cei 10 dolari pe un ”hula hoop”, o grămăjoară de cărămizi sau mai bine o capră adevărată.”

Sunt destul de sigur că disclaimer-ul respectiv va fi cel care probabil va contribui la vânzarea destul de bună a jocului. Anul trecut am avut de a face cu un titlu pe nume Surgery Simulator, realizat și el ”de dragul artei”, anul acesta este Goat Simulator.

Etichete:
loading...