Goat Simulator, cel mai ciudat joc de până acum…

Goat Simulator, cel mai ciudat joc de până acum...

Goat Simulator este, cred că cel mai ciudat joc video de care am auzit până acum. Până și disclaimer-ul creatorilor spune că a fost realizat în momente acute de plictiseală.

Joc Video Goat Simulator

Jocul este rezultatul final al lui Armin Ibrisagic la Global Game Jam, și a fost realizat ca prototip și pur și simplu pentru amuzament. La câteva zile după ce a fost postat pe internet, clipul care urmărea câteva secvențe de gameplay a devenit foarte popular, iar utilizatorii au cerut să îl joace. Așadar dorința lor a fost ascultată, și Goat Simulator este disponibil acum pentru precomandă pe Steam, la prețul de 10 dolari. Disclaimer-ul acestuia este în felul următor:

”Goat Simulator este un joc mic, defect și prostesc. A fost realizat în câteva săptămâni așadar nu vă așteptați la un joc de dimensiunea și povestea lui GTA, cu capre. De fapt e mai bine să nu aveți așteptări deloc. Ca să fiu complet sincer, ar fi mai bine să vă cheltuiți cei 10 dolari pe un ”hula hoop”, o grămăjoară de cărămizi sau mai bine o capră adevărată.”

Sunt destul de sigur că disclaimer-ul respectiv va fi cel care probabil va contribui la vânzarea destul de bună a jocului. Anul trecut am avut de a face cu un titlu pe nume Surgery Simulator, realizat și el ”de dragul artei”, anul acesta este Goat Simulator.

Citește și:
Etichete: