Facebook Slingshot te ajută să împărtăşeşti altfel de imagini cu prietenii

Facebook Slingshot te ajută să împărtăşeşti altfel de imagini cu prietenii

Iniţial, a fost clasificată ca o alternativă la Snapchat, odată cu lansarea oficială, aflăm însă că aplicația Slingshot întruchipează un concept complet diferit.

Facebook Slingshot snapchat competitor

a văzut de mult timp un potenţial enorm în aplicaţiile de partajat conţinut digital într-un mod ma intim. Din păcate, cei de la Snapchat le-au refuzat în urmă cu câţiva ani o oferă de aproximativ 3 miliarde de dolari pentru produsul lor software. Tot atunci, gigantul în socializare a lansat , o aplicaţie care s-a transformat, la scurt timp, într-un eşec enorm la capitolul popularitate care ceva timp mai târziu a fost defiinţat.

După multe calcule şi studii, Facebook a lansat astăzi oficial aplicaţia Slinghshot. Este descărcabilă gratuit din Google Play şi Apple AppStore. Cu toate că aţi fi tentaţi să credeţi că aţi mai văzut 10 aplicaţii similare, prin simplul fapt că reprezintă o soluţie de transmis mesaje, în realitate, v-aţi înşela amarnic. Nu are nici o legătură cu Snapchat şi integrează o reţetă care s-ar putea să vă atragă prin simplitate şi originalitate.

Slingshot sau… „praştie”, în frumosul grai românesc, vă încurajează să creaţi nişte colaje pornind de la o fotografie. Puteţi ataşa respectivei imagini câteva linii de text şi câteva desene simpliste. Partea interesantă este că partenerul vostru de dialog nu va putea să citească sau să acceseze respectivul mesaj până nu va repeta procedura realizată de voi. Cu alte cuvinte, pentru a vedea o fotografie pe Slingshot, sunteţi obligaţi să trimiteţi altă fotografie la schimb.

,,Pe jumătate, aplicaţia este pentru ca voi să fiţi expresivi, pe când, cea de-a doua jumătate vizează responsabilizarea interlocutorilor de a spune cea ceva despre ei.” Joey Flynn, product designer la Slingshot, este foarte încrezător în viitorul rezervat pentru Slingshot.

Ca un mic detaliu, pentru că cei de la Facebook cred în Slingshot precum în nici un alt produs software al lor, vor face tot posibilul ca acesta să ajungă în mâinile tuturor.

Citește și: