Equiso Play este o consolă perfectă pentru utilizatorii de smartphone

Equiso Play este o consolă perfectă pentru utilizatorii de smartphone

Un nou proiect postat pe Kickstarter descrie pentru posesorii de smartphone, cu numele Equiso Play.

equiso-play consola ios android smartphone

Pe ajung incredibil de multe proiecte interesante şi multe dintre ele se şi materializează. Printre cele care se vor reflecta în produse bune de cumpărat, sper să se numere şi Equiso Play. Aceasta este o consolă de gaming şi un dispozitiv open source ce-şi propune să ajungă pe rafturile magazinelor la doar 100 dolari.

Ca mod de funcţionare, întreaga partea de interacţiune cu consola se realizează prin smartphone-ul sau tableta voastră cu iOS sau Android. Tot de pe tableta sau smartphone-ul vostru pleacă şi jocul ce va fi oglindit wireless pe TV. Deşi nu sunt făcute publice aceste detalii, sunt destul de sigur că reuşeşte practic să combine într-o singură cutie tot ce trebuie pentru a fi în egală măsură compatibilă cu AirPlay şi cu Miracast sau altă tehnologie pentru streaming wireless de conţinut audio-video. În plus, nu vorbim doar de jocuri, o sesiune de vizionat filme sau navigat pe internet poate fi de asemenea oglindită pe HDTV.

Configuraţia hardware pentru Equiso Play include un procesor quad core, un GPU octa-core, 1GB RAM şi 8GB memorie internă. La capitolul conectivitate, avem WiFi, un port USB 2.0, un port USB 3.0, un slot microSD, Ethernet, HDMI, video complex, ieşire audio optică. Pentru cei cu bugete mai generoase, varianta Elite a aceluiaşi produs va include 2GB RAM, 16GB memorie internă, răcire activă şi suport pentru redarea de conţinut 4K Ultra HD.