Leisure Suit Larry Reloaded, jocul anilor 80 reinvie prin Kickstarter

Leisure Suit Larry Reloaded, jocul anilor 80 reinvie prin Kickstarter

O campanie incununata de succes pe a stat la baza dezvoltarii unui nou joc din seria Leisure Suit Larry, acesta poarta numele de Reloaded.

leisuresuit larry remake_01148_screen

In urma cu 10 – 12 ani ma jucam cu patos Leisure Suit Larry. Era un joc de aventura complet diferit fata de ce jucasem pana atunci. Incarcat de glume, referinte sexuale si domnisoare atragatoare, jocul era de interes pentru adolescenti. Pentru ca respectivul titlu a acaparat copilaria unui numar foarte mare de persoane, zilele trecute a fost relansat in urma unei proceduri laborioase de readucere in actualitate a intregii povesti.

Designerul original al jocului din anii 80, Al Lowe a condus echipa creativa din spatele versiunii Reloaded, ajutat de Josh Mandel, un fost membru al echipei de la Sierra Online. Autin Wintory, un creator de muzica premiat, responsabil de coloana sonora pentru Journey, este responsabil pentru toata atmosfera audio din noul joc.

Cu o grafica moderniza, poveste scrisa de la zero, glume actualizate si o experienta care te intoarce pur si simplu in timp, Leisure Suit Larry este rezultatul unui incununat de succes. Anul trecut 600.000 de dolari au fost stransi pentru a da drumul la proiect, cu 100.000 de dolari mai mult decat planuise ca ar fi avut nevoie initial.

Dupa mai multe amanari, data de lansare find mutata din luna mai in iunie, jocul ar trebui sa fie in scurt timp disponibil pe aproape orice platforma. Dupa ce a ajuns pe site-ul Replay Games Inc, de unde-l puteti achizitiona in format digital contra valorii de 20 de dolari pentru PC sau Mac, in zilele urmatoare ar trebui sa poata fi achizitionat si pe iOS, Android sau Linux.