Epson WorkForce WF-100 este o imprimantă wireless pentru deplasări

Epson WorkForce WF-100 este o imprimantă wireless pentru deplasări

Una dintre singurele imprimante de acest gen de pe piaţă, Epson WorkForce WF-100 este un gadget portabil care vă ajută să printați pagini A4 oriunde vă aflaţi.

epson-printer workforce wf-100 wireless imprimanta portabila

Piaţa imprimantelor portabile nu este una foarte bine pusă la punct, în parte din cauza faptului că prea puţini dintre noi mai au nevoie să imprime conţinut digital pe pagini A4. În segmentul de business, în care se lucrează în continuare cu multă maculatură, situaţia este însă cu totul alta. Plecând de la această premisă, cei de la au lansat noul WorkForce WF-100.

Seria de imprimante a celor de la Epson include soluţii de imprimare în volume ridicate la costuri mici pentru afaceri mici şi mijlocii. Noul WF-100 este un membru al acestei clase de produse şi, după spusele companiei, este şi cea mai uşoară şi mică imprimantă wireless mobilă din lume. După cum se poate vedea în imaginea de mai sus, este mai mică de jumătatea din dimensiunea unei genţi diplomat. Cu toate acestea, este capabilă să imprime coli A4, acesta fiind cel mai important detaliu. Conectivitatea WiFi îi permite să lucreze fără fire atât cu PC-uri sau Mac-uri, cât şi cu tablete sau smartphone-uri. În plus, include şi o baterie pentru un număr nedefinit de pagini listate departe de priză.

Pentru că vorbim de o soluţie de imprimare business, preţul este unul destul de generos, 350 de dolari. În ceea ce priveşte disponibilitatea, la comercianţii online ar trebui să apară pe parcursul acestei luni, în timp ce începând cu ianuarie 2015 ar trebui să o puteţi găsi oriunde.

Citește și: