Emisiunea PLAYTECH – Cine poate găsi mai repede un telefon pierdut: câinele sau tehnologia?

Emisiunea PLAYTECH - Cine poate găsi mai repede un telefon pierdut: câinele sau tehnologia?

Emisiunea PLAYTECH se difuzează duminică, 26 octombrie, la Prima TV, de la ora 13.20. Nu vă speriați! Doar pentru că am schimbat programul, nu înseamnă că am schimbat și emisiunea.

emisiunea playtech 1

Emisiunea PLAYTECH a ajuns la episodul cinci și am zis să ne mutăm de la ora 10.20 la ora 13.20, nu de alta, dar mai mult somn nu strică în weekend.

În ediția din 26 octombrie îl avem invitat pe Cristian Hrubaru. Vedeta Prima TV și Rock FM își conectează chitara la o consolă de ultimă generație și ne arată tuturor cum te poți transforma într-un maestru al muzicii rock cu ajutorul tehnologiei.

Părăsim platoul pentru un test cu adevărat inedit! Mulți dintre noi și-au pierdut, pe parcursul anilor, măcar un telefon. Vestea bună este că tehnologia a evoluat suficient încât să ne ajute să ne depistăm gadgeturile rătăcite. Totuși, cât de bune sunt aplicațiile de genul Find my iPhone?

Asta încercăm să aflăm, dar nu oricum, ci cu ajutorul unor câini antrenați special să depisteze obiecte. Cine va găsi telefonul ascuns mai repede: câinele sau aplicația? Aflați duminică, la 13.20!

La rubrica de știri avem fel de fel de invenții nemaipomenite despre care vă vorbim, iar după asta vă arătăm aplicațiile care ne-au uimit cel mai tare luna aceasta.

Sigur ați auzit de cloud, dar știți exact ”cu se mănâncă”? În rubrica ”Cinci lucruri despre”, Lucian Popescu și expertul playtech.ro dezbat avantajele și dezavantajele marelui sistem din ”nor”.

La final de ediție vorbim cu un tânăr cu adevărat remarcabil. Iulian Lazăr este creatorul unui roboțel care îi poate ajuta pe cei mici atunci când sunt bolnavi sau când le este dor de părinți.

Sună bine? Atunci urmăriți-ne duminică, la 13.20, la Prima TV!

Vedeți edițiile anterioare ale emisiunii aici:

Emisiunea PLAYTECH: Trecem din realitate în realitatea virtuală cu un gadget făcut de un român

Emisiunea PLAYTECH: Ducem camere video pe pista de curse și Andreea Raicu ne arată secretele ei

Emisiunea PLAYTECH: facem sport cu brățările de fitness și ascultăm muzică fără zgomot

PLAYTECH la Prima TV: Dăm PLAY tehnologiei și premiem cu iPhone 6 Plus

emisiunea playtech 2