Elgato Smart Power este prima baterie inteligentă

Elgato Smart Power este prima baterie inteligentă

În contrast cu bateriile clasice care nu fac decât să vă încarce telefonul, Smart Power este o baterie inteligentă cu multe funcţii în plus.

elgato-baterie inteligenta

Deşi am început să vedem din ce în ce mai multe gadgeturi inteligente din diverse domenii, nu mă aşteptam să pot spune acelaşi lucru despre o baterie suplimentară. Cu toate acestea, Power a reuşit să-şi depăşească condiţia de simplu acumulator extern cu USB.

Gadgetul din imaginea de mai sus are un acumulator de 6.000 mAh, suficient aproximativ trei încărcări suplimentare, dar magia sa se află în altă funcționalitate. Se conectează prin Bluetooth la telefon şi, prin intermediul unei aplicaţii de iOS, vă ţine evidenţa procentajului de la bateria din iPad sau iPhone şi vă avertizează când aceasta se apropie de epuizare. Mai mult decât atât, aplicaţia din spate vă scanează calendarul la începutul zilei şi, dacă aveţi o zi încărcată, vă recomandă să vă luaţi bateria cu voi în deplasare.

Preţul de achiziţie pentru acest dispozitiv inteligent este de 90 de euro şi poate fi cumpărat acum de pe site-ul producătorului, inclusiv cu livrare în România.