Elgato Game Capture HD – performanta de pe console, inregistrata

Elgato Game Capture HD - performanta de pe console, inregistrata

Elgato Game Capture

Pentru ca ca nimic nu este mai special decat un clip cu performanta ta in cel mai recent shooter gen Call Of Duty sau Battlefield pe XBOX 360 sau PS 3, acum exista inca un dispozitiv care sa te ajute sa capturezi acele momente intr-un mod prietenos.

Elgato a creat Game Capture HD, cu o dimensiune asemanatoare cu cea a unui hard disk extern. Acest gadget, prin cateva porturi, un HDMI in, A/V in, un HDMI out si un mini USB poate fi intercalat intre consola si TV si va poate inregistra toate sesiunile gaming. Portul mini USB este interfata prin intermediul careia il conectati la PC. Formatul folosit este H.264 iar bitrate-ul maxim este de 30 MB/s.

Exista insa si cateva minusuri. Din cauza faptului ca nu suporta protectia HDCP folosita de PS3, daca sunteti utilizator al consolei SONY veti fi nevoit sa faceti captura HD dintr-un semnal video component.

Dispozitivul vine insotit si de o aplicatie software. Pe CD-ul din pachet veti gasi un program care, pe langa faptul ca va ajuta sa capturati continutul si sa-l decupati, va permite si sa urcati rezultatul pe o retea de socializare la alegere, gen Facebook, sau YouTube.

Cea mai atractiva solutie a aparatului este Flashback Recording. Aceasta, printr-un buffer permanent de o ora, va permite sa declansati captura video chiar si dupa ce ati facut un kill streak de 25 in Modern Warfare 2.

Solutia este compatibila atat cu Mac-uri, cat si cu PC-uri iar pretul, incepand cu luna iunie a acestui an, este de 200 dolari.

Citește și: