Elgato anunta EyeTV pentru iPad – TV Tuner cu 99 euro

Elgato anunta EyeTV pentru iPad - TV Tuner cu 99 euro

elgato-eyetv-mobile-eyes-on-video

Sunt putini cei care incearca sa adauge functii suplimentare pe iPad, mai ales daca nu pot face asta prin intermediul unei simple aplicatii. Ei bine, dupa eforturi considerabile, Elgato a facut un TV tuner special pentru tableta de la Apple.

Intitulat EyeTV Mobile, aparatul care se poate tine cu usurinta in palma daca antena este stransa, se conecteaza la dockul iPad-ului cu portul proprietar 30pin si in secunda urmatoare nu mai aveti nevoie decat de aplicatia gratuita EyeTV pentru a incepe navigarea prin posturile TV.

Momentan compatibilitatea exista doar cu standardul DVB-T, cand vine vorba de tipul de posturi care pot fi receptionate, particularitatea care taie considerabil din publicul tinta datorita lipsei suportului pentru DVB-T in continente precum Asia sau America.

Chiar si asa, cei de la Engadget au fost foarte incantati de aplicatia de vizionare, aceasta fiind extrem de prompta in a raspunde la comenzi si extrem de prietenoasa in a oferi utilizatorilor functiile pe care si le doresc la indemana.

Citește și: