După Star Wars, Angry Birds Transformers este noul joc cu păsări

După Star Wars, Angry Birds Transformers este noul joc cu păsări
10:49 17.06.2014

După muliple versiuni de jocuri cu păsări nervoase, Angry Birds Transformers speră să vă aducă din nou în centrul acţiunii. transformers-angry-birds rovio hasbro

Jocurile nu mai sunt la modă. Deşi cei de la Rovio ne-au bombardat efectiv cu noi titluri şi schimbări de mentalitate radicale în spatele acestor produse software lansate într-un ritm alert, nimeni nu mai ştie acum ce joc are potenţialul de a fi din start un succes.

După , un turn based strategy foarte colorat, spiritul de aventură al celor de la Rovio încearcă acum să vă joace feste în universul roboţilor capabili să se transforme în şi din păsări. Angry Birds Transformers este realizat împreună cu Hasbro, deţinătorii licenţei pentru acest brand robotizat. Pentru a se ajuta reciproc pe partea de promovare, tot în perioada imediat următoare va fi lansat noul film al lui Michael Bay, Transformers: Age of Extinciton. Pentru a se şi îmbogăţi substanţial cineva din această lansare, merită să aveţi în vedere că, la diverse jocuri din acest context, preţul ar putea fi totuşi diferit zero.

,,Suntem foarte entuziasmaţi să combinăm clasicul univers iconic din Transformers, cu lumea excentrică din Angry Birds.” Cei care au copilărit în anii ’80 se vor bucura să vadă cum este combinat un mini-univers cu câteva situaţii menite să accentueze umorul lansării. Bianca Juti, Chief Marketing Officer la Rovio, pe lângă câteva rânduri de descriere, a promis pur şi simplu că ,,Oamenii se vor îndrăgostri de el!.

Nu rămâne decât să aşteptăm acum lansare efectivă a titlului, abia atunci vom vedea dacă este vorba de un alt concept de joc futurist sau de un Angry Birds exact ,,ca pe vremuri.”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI