S-a lansat noul joc gratuit cu numele Angry Birds Epic

S-a lansat noul joc gratuit cu numele Angry Birds Epic

La câteva luni de la lansarea primului trailer, Rovio a decis să facă public cel mai nou joc din universul păsărilor nervoase, .

lansare angry-birds-epic

Ca şi jocul de curse Angry Birds Go! lansat în urmă cu ceva timp, noul titlu Angry Birds Epic nu mai are nici o legătură, când vine vorba de elemente de gaming, cu cea ne-au obişnuit cei de la Rovio.

Cu toate că au trecut câţiva ani de când am jucat primul joc , timp în care acesta a devenit un fenomen internaţional şi se manifestă atât prin diverse produse retail, cât şi printr-un serial de animaţie, franciza se pare că nu a murit. Motiv pentru care, echipa din spatele vechilor jocuri, s-a angajat în urmă cu ceva timp să creeze un TBS în acelaşi univers dominat de păsări şi porci. TBS sau Turn Based Strategy reprezintă o categorie de jocuri construite pe principiul mutărilor de la şah, similarităţi semnificative existând în materie de gaming cu seria Heroes of Might and Magic sau Disciples.

Ca scenariu care stă la baza poveştii din Angry Birds Epic, similărităţile cu alte titluri Angry Birds sunt evidente. Porcii verzi au furat ouăle păsărilor, iar acestea vor să le recupereze şi să se răzbune. Misiunile devin mai dificile când intră în ecuaţie personaje precum Prince Porky sau Cactus Knight. Nu puteau lipsi nici elementele de personalizare şi evoluţie a abilităţilor creaturilor voastre din joc, similar cu cele dintr-un RPG. Pentru a ajunge cât mai departe în joc, o strategie inspirată este vitală.

Angry Birds Epic poate fi descărcat gratuit din Apple AppStore, Google Play şi Windows Phone Store, dar include posibilitatea de achiziții in-game. Partea bună este că acestea nu sunt obligatorii pentru a avansa în joc.

Citește și: