Angry Birds Star Wars 2 va incerca din nou sa reinventeze jocul [VIDEO]

Angry Birds Star Wars 2 va incerca din nou sa reinventeze jocul [VIDEO]

Cu o combinatie de jucarii de plastic si o noua aventura digitala, Rovio a anuntat Angry Birds Star Wars 2 pentru data de 19 septembrie.

Angry birds star wars 2 rovio lansare

In urma cu cateva zile, am anuntat primele detalii referitoare la , care ar trebui sa apara anul acesta. Desi la momentul respectiv credeam ca data de 15 iulie implica lansarea efectiva a noii versiuni, acum am aflat ca de fapt Angry Birds Star Wars II va aparea pe 19 septembrie.

mai mult decat a facut-o deja cu aceasta serie de jocuri. Incercand sa combine o colectie impresionanta de jucarii fizice si o serie de personaje noi virtuale, incepe sa devina evident ca dezvoltatorul finlandez a lucrat intens la aceasta versiune.

Noul Angry Birds promite sa includa povestea premergatoare primul joc din seria Star Wars si sa deschida de fapt portile catre prima jumatate a acestei saga. Din primele imagini descoperim deja noi tipuri de pasari si purcelusi care ar trebui sa faca experienta de gaming mult mai  diversificata. Darth Maul, Mace Windu, o versiune tinara de Anakin Skywalker, toate aceste elemente vor avea grija sa va introduca in mijlocul actiunii.

Tot Angry Birds Star Wars 2 va include niste jucarii reale cu numele de Telepoduri. Acestea pot fi scanate prin intermediul camerei de la iPad, moment in care vor fi automat transferate in joc pentru a va ajuta sa terminati mai usor o misiune. Cu peste 30 de jucarii programate pentru lansare in lunile urmatoare, traiesc cu impresia ca nu va veti plictisi prea curand de noul titlu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI