Angry Birds Star Wars 2 va incerca din nou sa reinventeze jocul [VIDEO]

Angry Birds Star Wars 2 va incerca din nou sa reinventeze jocul [VIDEO]

Cu o combinatie de jucarii de plastic si o noua aventura digitala, Rovio a anuntat Angry Birds Star Wars 2 pentru data de 19 septembrie.

Angry birds star wars 2 rovio lansare

In urma cu cateva zile, am anuntat primele detalii referitoare la , care ar trebui sa apara anul acesta. Desi la momentul respectiv credeam ca data de 15 iulie implica lansarea efectiva a noii versiuni, acum am aflat ca de fapt Angry Birds Star Wars II va aparea pe 19 septembrie.

mai mult decat a facut-o deja cu aceasta serie de jocuri. Incercand sa combine o colectie impresionanta de jucarii fizice si o serie de personaje noi virtuale, incepe sa devina evident ca dezvoltatorul finlandez a lucrat intens la aceasta versiune.

Noul Angry Birds promite sa includa povestea premergatoare primul joc din seria Star Wars si sa deschida de fapt portile catre prima jumatate a acestei saga. Din primele imagini descoperim deja noi tipuri de pasari si purcelusi care ar trebui sa faca experienta de gaming mult mai  diversificata. Darth Maul, Mace Windu, o versiune tinara de Anakin Skywalker, toate aceste elemente vor avea grija sa va introduca in mijlocul actiunii.

Tot Angry Birds Star Wars 2 va include niste jucarii reale cu numele de Telepoduri. Acestea pot fi scanate prin intermediul camerei de la iPad, moment in care vor fi automat transferate in joc pentru a va ajuta sa terminati mai usor o misiune. Cu peste 30 de jucarii programate pentru lansare in lunile urmatoare, traiesc cu impresia ca nu va veti plictisi prea curand de noul titlu.

Citește și: